Musiikki

SOLAR SOUND 2020


Järjestäjä:Solar Sound Festival
Paikka:Kirkkokadun festivaalialue
Osoite:Seinäjoki
Pääsymaksu:84

Lähde:Lippupiste

SOLAR SOUND 2020

Antti Tuisku Solar Sound Festivalin pääesiintyjäksi

Kaksi olympiastadionkeikkaa tekevän pop-artistin Pohjanmaan ainoa festivaalikeikka on heinäkuussa Seinäjoella Solar Soundissa. Uusi tapahtuma-alue kasvattaa päiväkohtaisen yleisökapasiteetin peräti 12 000 kävijään ja ennakkohintaiset kahden päivän festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Solar Sound järjestetään 24.-25. heinäkuuta 2020.

Kahdeksannen kerran Seinäjoella järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Solar Sound Festival julkaisee ensimmäiset esiintyjänsä kesälle 2020. Nyt julkaistavat esiintyjät ovat Antti Tuisku, SANNI, Elastinen, Teflon Brothers, ABREU, Petri Nygård, Jübel sekä Kube.

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoita ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Antti Tuisku teki ennen tauolle jäämistään Suomessa poikkeuksellisen ison areenakiertueen, jonka konserteissa kävi yhteensä yli 50 000 ihmistä. Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Kesällä 2020 Tuisku ottaa seuraavan suuren askeleen urallaan, kun hän valloittaa Helsingin Olympiastadionin kahdella konsertilla. Artistin Pohjanmaan ainoa festivaalikeikka on heinäkuussa Seinäjoella Solar Soundissa.

Solar Soundissa nähdään niinikään vuoden naissolistiksi kahdesti valittu SANNI, joka on yksi tämän hetken kotimaan ehdottomasti suosituimmista naisartisteista. Ensimmäinen ulkomaalainen kiinnitys on ruotsalainen dj-duo Jübel, jonka uusin single On The Beach on saanut hurjasti radiosoittoa Suomen suurimmilla radiokanavilla vuoden 2019 aikana. Jubel tunnetaan myös megahitistä Dancing In The Moonlight.

Uusi tapahtuma-alue kasvattaa tuotannon mahdollisuuksia
Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään Kirkkokadun festivaalialueella, joka tuo festivaaleille paljon uusia tuotannollisia mahdollisuuksia. Uusi tapahtuma-alue kasvattaa päiväkohtaisen yleisökapasiteetin peräti 12 000 kävijään ja festivaali tavoitteleekin yli 20 000 kävijää kesällä 2020.

Tulevana kesänä Solar Soundin historiassa käännetään uusi sivu. Festivaalialue siirtyy kokonaisuudessaan lakeuden puiston puoleiseen päätyyn Kirkkokatua. Olemme erittäin innoissamme että saimme Antti Tuiskun juuri Solareille artistin pitkän keikkatauon jälkeen. Tuiskun esiintymisen aikana tullaan näkemään taatusti suurin tekninen tuotanto, mitä Solar Soundin historiassa on nähty. Ohjelmistosta on julkaistu nyt puolet, loput esiintyjät julkaistaan kevään ja alkukesän aikana”, iloitsee Solar Soundin festivaalijohtaja Tommi Mäki.

Ennakkomyynnissä nyt kahden päivän festivaaliliput.
2 päivän lippu 84,90€
2 päivän VIP-lippu 168,90€. VIP-lippu on K-18.

Solar Sound Festival
Seinäjoki, Kirkkokatu 24.-25.7.2020
www.solarsound.fi