event-204325 event-204325

Musiikki, Messut ja markkinat

Wanaja Festival 2021


Järjestäjä:Linnanpuisto
Paikka:Linnanpuisto
Osoite:
13100 Hämeenlinna
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Wanaja Festival 2021

WANAJA 2021 - LIPUT & INFO

Wanaja Festival raikaa 2021 – Erikoisjärjestelyt muuttavat tapahtuman ikärajaa tämän vuoden tapahtumassa

Pääsemme juhlimaan Wanaja Festivalia heinäkuussa Linnanpuistoon. Mukana hieno kattaus parhaita artisteja ja Linnanpuiston kattavat puitteet antavat meille tilaa juhlia väljästi!

Esiintyjät 2021:

Pe: Lauri Tähkä, BEHM, Erin, J. Karjalainen
La: Apulanta, Kaija Koo, Elastinen, Samuli Putro, Vesterinen Yhtyeineen

Erikoisvuotena poikkeusjärjestelyiden vuoksi tapahtuma toteutuu tänä vuonna K-18 –versiona.

Turvallisuussyistä yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma raikaa yhden lavan voimin Puistolavalla. Tapahtumaan myydään vain rajoitettu määrä lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille. Lipuista kannattaa pitää hyvä huoli, mikäli sinulla sellainen jo on ja pääset takuulla mukaan festareille.

Tulemme taatusti kokemaan tunteellisia hetkiä, kun viimein taas Linnanpuisto ja #Hämpton elää ja hengittää Wanaja Festivalin tahtiin!


Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 20.6. mennessä.

Luvassa kattavasti tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen.

Facebook | Instagram @wanajafestivalLippujen varausaika 2 päivää.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-lippu (K-18) sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut
- Vain VIP-asiakkaille suunniteltua oheisohjelmaa VIP-alueella

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia ensi vuoden Wanajilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2020 festivaaliliput käyvät sellaisenaan myös Wanaja 2021 -tapahtumaan, sille päivälle jolle lippu on ostettu. Lippujen palautus on päättynyt 31.07.2020.

___

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.