Musiikki, Messut ja markkinat

Flow Festival 2020


Järjestäjä:Suvilahti
Paikka:Suvilahti
Osoite:Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Flow Festival 2020

Flow Festival valtaa Helsingin Suvilahden jälleen ensi elokuussa 14.-16.8.2020. 3 päivän Super Early Bird liput ovat myynnissä nyt hintaan 175€. Super Early Bird hinta on voimassa toistaiseksi ja rajoitetusti. 

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen kaupunkifestivaali on järjestetty vuosittain vuodesta 2004 alkaen. Flow on 16 vuodessa kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on kuratoitu tarkoin ja innovatiivisella otteella, josta muodostuu monipuolinen, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kattaus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille vuosi toisensa jälkeen upeita elämyksiä. 

Flow Festivalin vuoden 2020 ohjelmajulkistuksia on luvassa tulevan talven aikana. 

 

Lisätietoja: www.flowfestival.com 

 Liput vaihdetaan rannekkeeseen. Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.