event-206172 event-206172

Musiikki, Messut ja markkinat

Flow Festival 2022


Järjestäjä:Suvilahti
Paikka:Suvilahti
Osoite:Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Flow Festival 2022

FLOW FESTIVAL 2022 - LIPUT & INFO

Flow Festivalin ohjelma kasvaa festivaalin julkistaessa lisää kansainvälisiä sekä kotimaisia artisteja. Festivaali julkistaa samalla päiväkohtaisen ohjelman sekä avaa myyntiin kaikki lipputyypit.

Helsingissä 12.–14.8.2022 järjestettävä Flow Festival valaa uskoa tulevaan festivaalikesään vahvistamalla ohjelmaansa uusia kansainvälisiä tähtiä. Miljoonia albumeja myynyt ja lukuisia musiikkialan palkintoja saanut Florence + The Machine saapuu Flow Festivalille yhdelle harvoista Euroopan konserteistaan. Vuosi 2022 enteilee vahvaa ja kokonaisvaltaista paluuta mahtipontisen sielukkaasta äänestään tunnetulle solistille Florence Welchille, joka valloittaa yhtyeineen Suvilahden päälavan festivaalilauantaina. Festivaalilla esiintyy myös jo aikaisemmin julkistettu valtavan maailmansuosion kerännyt, brittipop-legenda Damon Albarnin ja sarjakuvataiteilija Jamie Hewlettin luoma virtuaaliyhtye Gorillaz. Grammy- ja BRIT-palkitulta yhtyeeltä nähdään Flow’ssa kahden tunnin show ja kiertueryhmä on yksi suurimmista Flow’ssa koskaan vierailleista. Flow’n yleisöä hemmotellaan myös Nick Cave and The Bad Seedsin maagisen melankolisella tunnelmalla, kun yhtye palaa lavoille neljän vuoden tauon jälkeen. Lähes 40 vuotta kestäneen matkansa aikana kulttibändistä on kasvanut yksi aikamme tärkeimmistä rock-yhtyeistä.


Tähän mennessä julkistetut artistit ovat: Gorillaz, Florence + The Machine, Nick Cave & The Bad Seeds, Michael Kiwanuka, Princess Nokia, Sigrid, Bikini Kill, King Gizzard & The Lizard Wizard, Fred Again.., Little Simz, Fontaines D.C., Pa Salieu, Holly Humberstone, DJ Koze, Q, Vesala, Gettomasa, Gasellit, Erika Vikman, ibe - Flow exclusive, Yeboyah, william, Sexmane, Jesse Markin, Arppa, F, Linda Fredriksson Juniper, Hassan, Maikal ja Rosa Coste. Monia muita tulossa!

Perjantai

Gorillaz
Sigrid
Pa Salieu
Vesala
ibe - Flow exclusive
Erika Vikman
Arppa
Rosa Coste


Lauantai

Florence + The Machine
Princess Nokia
Bikini Kill
Fontaines D.C.
Holly Humberstone
Gettomasa
Yeboyah
Jesse Markin
F
Linda Fredriksson Juniper
Hassan Maikal


Sunnuntai

Nick Cave & The Bad Seeds
Michael Kiwanuka
King Gizzard & The Lizard Wizard
Fred Again..
Little Simz
DJ Koze
Q
Gasellit
Sexmane
william

***

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen kaupunkifestivaali on järjestetty vuosittain vuodesta 2004 alkaen. Flow on kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on kuratoitu tarkoin ja innovatiivisella otteella, josta muodostuu monipuolinen, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kattaus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille vuosi toisensa jälkeen upeita elämyksiä.

www.flowfestival.com
Facebook

Twitter

Instagram



Liput vaihdetaan rannekkeeseen. Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.

***

AVOIN PÄIVÄLIPPU:

Avointen päivälippujen lunastus on alkanut! Lunasta lippusi ja katso ohjeet täältä.

***

Gold Area -lippu on Flow-hifistelijän valttikortti, joka takaa laadukkaan festivaalielämyksen koko viikonlopuksi.

GOLD AREA -lippu sisältää:
- Kolmen päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn ja oleskeluun koko Flow Festival -alueella.
- Gold Area pikaväylä rannekkeenvaihtoon ja festivaalin sisäänpääsyyn.
- Pääsy eksklusiiviselle Gold Area -alueelle.
- Oma ravintola, baari, kahvila ja viihtyisät istuskelualueet Gold Area -alueella. Extra palveluilla varmistat laadukkaan Flow elämyksen erityislaatuisissa puitteissa.
- Omat saniteettitilat.
- Ilmainen narikka sisäänpääsyn yhteydessä

Flow Festival pidättää oikeuden muutoksiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

***

Sekä vuodelta 2020 ja 2021 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Flow Festivalille.
Lipun vaihtaminen päivältä toiselle tulee  olemaan mahdollista myöhemmin, kun Flow Festival 2022 -päiväliput tulevat myyntiin. Mikäli puolestaan yhden tai kahden päivän lipun haluaa päivittää useamman päivän lippuun tai Gold Area -lippuun, se on mahdollista lippuhintojen erotusta vastaan. Päivityksestä peritään palvelumaksu. Löydät lisää tietoja ohjelmasta ja usein kysyttyjä kysymyksiä: https://www.flowfestival.com/flow-info/faq/

Kommentoi tapahtumaa (0)