event-237433 event-237433

Musiikki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha


Järjestäjä:Bar Loose
Paikka:Bar Loose
Osoite:Annankatu 21
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.14

Lähde:Tiketti

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Keväällä viidennen albuminsa Börek julkaissut Lapland-Balkan-superorkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen Helsingissä keikalla. Luvassa on koronaturvalliset konsertit Bar Loosessa. Rajoitetun kapasiteetin takia keikkoja on kaksi: klo 20.00 sekä 22.00.

Vuonna 2009 Helsingin lappilaisista pelimanneista kokoonpannun orkesterin musiikki on monissa liemissä marinoitu erikoisuus, jonka pääraaka-aineina toimivat Balkanin mustalaisrytmit ja vanha kultakauden suomalainen iskelmä. Musiikilliseen maustehyllyyn on vuosien varrella tarttunut purkkia ja pussukkaa Kreikasta Gruusiaan.

Kriitikoiden ylistämiä albumeja julkaissut yhtye tunnetaan ennenkaikkea hurmoksellisista keikoistaan ja tätä mainetta on ylläpidetty 70 keikan vuositahdilla ympäri kaunista, mutta karua, kotimaatamme Eirasta Inariin. Ulkomailla on käyty yli kahdessakymmenessä eri maassa!

Historiallinen konserttisarja on myös uuden kontrabasistimme Juho Kanervon ensimmäinen yhtyeemme virallisena jäsenenä, hyvin palvelleen Tuomo Kuuren siirtyessä ikuiseksi kunnia-basistiksi! Tulkaa siis kannustamaan ja toivottavamaan Juho tervetulleeksi!

Loosessa noudatetaan kesän keikoilla nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.Showtime 22:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 14, mikäli jäljellä.