Musiikki, Teatteri ja ooppera

LA KALA -OOPPERA: LOVE NEVER DIES-MUSIKAALIKONSERTTI


Järjestäjä:La Kala -ooppera
Paikka:Paatelan Portti
Osoite:Kanavatie 288
44200 Suolahti
Pääsymaksu:33

Lähde:Lippupiste

LA KALA -OOPPERA: LOVE NEVER DIES-MUSIKAALIKONSERTTI

Lloyd Webberin suositun Oopperan Kummituksen tarina jatkuu.

Pariisin Ooppera on palanut, ja Kummitus on salakuljetettu New Yorkin Coney Islandille Madame Giryn ja Megin avulla. Siellä Kummitus isännöi Phantasma-huvipuistoa freak showneineen, ja houkuttelee nyt kuuluisan oopperatähti Christinen laulamaan uutta sävellystään...10 vuotta on kulunut viime tapaamisesta, ja intohimoinen rakkauden kolmiodraama yhä jatkuu Paatelan Portin tivoli-rakennuksessa, Keiteleen rannalla...kuvioissa mukana myös Christinen musikillisesti lahjakas10-vuotias Gustave-poika.

Rooleissa mm. Kimmo Tuuri (Kummitus), Tiina Limatius-Niitti (Fleck), Kari-Kyösti Silvennoinen (Ringmaster) Elisa Rimpilä (Madame Giry), Piers Bray (Raoul), Marie Finne-Bray (Christine), Marko Ahrenberg (Maailman vahvin mies), Noora Määttä (Meg), Mae Hernesmaa (Gustave), Jessica Suominen (ballerinanukke), Katariina ja Karoliina Vesamäki (Tuonelan Siamilaiset Joutsenkaksoset)
Muusikot Sonja Hendunen, Juulia Ahonen ja David Blower
Burleskitaiteilijaryhmä

Sini Koistisen taidetta lavastuksissa sekä Mervi Porrassalmen korutuotantoa.

Paatelan Portti muuttuu tivoliteltaksi ja paikalla saa tivoliin sopivia herkkuja kuten hattaraa ja pop cornia. Väliajalla on mahdollista ostaa kuohuviiniä ja Oopperavoileipiä.

Esityksen jälkeen on mahdollisuus ottaa itsestään ammattilaiskuvaajan ottama kuva Oh la la-tyttöjen sekä muiden esittäjien kanssa. Kuvat ottaa valokuvaajamme ja burleskitanssijamme Katri Hernesmaa. Kuva 10 e jonka tuotto menee La Kala-oopperan oheistaiteilijoiden tukemiseen.

Ryhmät (enemmän kuin 4 henkilöä) ottakaa yhteyttä 0406856477