event-218756 event-218756

Musiikki

ROCK IN THE CITY, Joensuu


Järjestäjä:Rock In The City
Paikka:Sirkkalan puisto
Osoite:Itäranta 1
80100 Joensuu
Pääsymaksu:79

Lähde:Lippu.fi

ROCK IN THE CITY, Joensuu

Rock In The City -festivaali päästään järjestämään elokuussa!

Rock In The City -festivaali päästään järjestämään Joensuun Sirkkalan puistossa alkuperäisen suunnitelman mukaan elokuun 7. ja 8 päivä. Aikuisille suunnatun, kaksipäiväsen rockfestivaalin tähtinä nähdään kaksitoista kotimaista eturivin rockbändiä. Kevään ja kesän koronavirusepidemia näkyy kuitenkin hieman sekä festivaalien artistikattauksessa että käytännön järjestelyissä.

Alkuperäisestä artistilistauksesta pois jäävät CMX, Stratovarius ja WÖYH!, mutta uutena mukaan tulevat Battle Beast, Klamydia ja Rytmihäiriö. Katso festivaalin kaikki päiväkohtaiset esiintyjät alta. Livemusiikin lisäksi festivaalitarjontaan kuuluu monipuolinen ruoka-ja olutvalikoima.

”Olemme todella iloisia, että Suomen koronavirustilanne mahdollistaa festivaalin järjestämisen elokuussa. Uskomme, että sekä bändit että yleisö odottavat malttamattomana toistensa kohtaamista! Esiintyjien ja konserttiyleisön turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Toimimme annettavien viranomaisohjeiden mukaisesti ja toivotamme avosylin yleisön nauttimaan Rock In The City -festivaalille!”, kommentoi festivaalia järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Rock In The City -festivaalikiertue pysähtyi yhdeksässä suomalaisessa kaupungissa ja keräsi yli 50 000 kävijää. Tänä kesänä festivaali oli suunniteltu järjestettäväksi kymmenellä eri paikkakunnalla, mutta koronavirusepidemian takia kesä-ja heinäkuun festivaalit jouduttiin peruuttamaan. Kesällä 2020 Rock In The City -festivaali järjestetään Joensuun lisäksi Jyväskylässä ja Porissa.

JOENSUU, SIRKKALAN PUISTO
Pe 7.8. klo 15-01
Artistit: Eppu Normaali, Brother Firetribe, Sonata Arctica, Mokoma, Turmion Kätilöt ja Rytmihäiriö

La 8.8. klo 15-01
Artistit: Stam1na, Klamydia, Battle Beast, Peer Gûnt, Kotiteollisuus ja Viikate

www.rockinthecity.fi

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Prioritylippu sisältää passin ja Rock In The City -kaulanauhan, joilla pääsee omalle Priority-alueelle. Priorityalueella on oma teltta, baari ja saniteettitilat. Alueelta on näköyhteys lavalle. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista naposteltavaa.
Huom! Lippu ei sisällä omia istumapaikkoja eikä ruokailua.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy