event-218176 event-218176

Messut ja markkinat

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2020 Lahti


Järjestäjä:Satamatori
Paikka:Satamatori
Osoite:
Lahti
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2020 Lahti

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.-4.7.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.8.2020 mennessä.



Pöytävarauksen sisältävien lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedotusta varten.

Myynti päättyy tapahtumapäivänä klo 9. Tämän jälkeen yksittäisiä pääsylippuja voi ostaa tapahtuman portilta, jos alueella on tilaa.

Pöytävarauslippu:

Pöytävarauslippuja on kahdenlaisia, päivä- ja iltalippu. Lippujen hintaan sisältyy sisäänpääsyt ja lasimaksut max. 8:lle hengelle ja oma pöytä. Riippumatta siitä, kumman lipun olette valinneet, pöytä on käytössänne niin kauan kun olette alueella ja käytätte pöytää.

Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ilmoittaa saapuessaan myöhemmin tulevien nimet portille tiedoksi. Henkilöllisyys on pyydettäessä todistettava. Tarkista lipusta tiedot, mihin mennessä pöytä on otettava käyttöön, muutoin varaus peruuntuu.

PÄIVÄLIPULLA pöytä tulee ottaa käyttöön kahden ensimmäisen aukiolotunnin aikana, muuten pöytävaraus peruuntuu.

ILTALIPULLA pöytä tulee ottaa käyttöön aikaisintaan klo 16:00 ja viimeisintään klo 18:00, muuten pöytävaraus peruuntuu.
Iltalipun ostaneet voivat halutessaan saapua myöhemminkin. Poikkeavista saapumisajoista on kuitenkin ilmoitettava viimeistään kahta päivää aikaisemmin varaukset@suuretoluet.fi.

Aukioloajat varmistuvat lähempänä tapahtumaa.

Sisäänpääsy kahdelle -lippu:

Lippu sisältää kahden hengen sisäänpääsyt ja lasimaksut, kun molemmat henkilöt saapuvat portille samaan aikaan. Saavuttava klo 23.00 mennessä.

Yhden hengen sisäänpääsylippu:

Lippu sisältää 1 hengen lasi- ja sisäänpääsymaksun ja narikan. Saavuttava klo 23.00 mennessä.

Hyvä tietää:

Kaikkiin ennakkolippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Sen sijaan 1 dl:n maistelulasi myydään erikseen asiakkaalle omaksi. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

Ikäraja K-18. Vaarallisten esineiden ja aineiden tuonti alueelle on kiellettyä. Portilla on turvatarkastus. Alueella on tallentava kameravalvonta. Lisätietoja www.suuretoluet.fi.

www.tiketti.fi/sopplahti

Kommentoi tapahtumaa (0)