event-240393 event-240393

Urheilu ja liikunta

HELSINKI LIIKKUU -PÄIVÄT


Järjestäjä:
Paikka:Olympiastadion
Osoite:Paavo Nurmen tie 1
00250 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Lippu.fi

HELSINKI LIIKKUU -PÄIVÄT

Suomen legendaarisimmalla ja täysin uudistuneella tapahtuma-areenalla Olympiastadionilla järjestetään Helsinki Liikkuu -päivät 21.−24. syyskuuta.
Neljän päivän aikana on mahdollisuus päästä tutustumaan ja liikkumaan Olympiastadionin maanalaisiin sisäliikuntatiloihin, joista käytössä ovat liikuntasali 1 (koko 977 m²), liikuntasali 2 (koko 565 m²) ja liikuntasali 3 (koko 321 m²).
Jokaisena neljänä päivänä tarjolla on erilaista ohjattua liikunnallista ohjelmaa niin lapsille, nuorille, perheille kuin aikuisillekin.
Helsinki Liikkuu -päivien ohjelmassa valittavana on alakoululaisten EasySport-liikuntaa, syke- ja voimatreeniä aikuisille, cheerleadingiä, temppuhulinoita ja perhevoimistelua lapsiperheille, akrobatiaa ja temppuilua lapsille sekä kehonhallinta- ja tanssijumppaa aikuisille.
Torstaina 24.9. on erikoisaamupäivä, jolloin luvassa on perheliikuntaa, salibandyä, voimistelua ja lopuksi ulkona niin sanotulla tapahtumatorilla keppihevosrata ja jopa ponit Adele ja Rauha, joita pääsee rapsuttelemaan ja kuvaamaan!

Olympiastadionin tornilta on opastus kohti maanalaisia sisäliikuntatiloja, ja lastenvaunujen parkki sijaitsee stadionin ulkopuolella.

Koronarajoitusten ja viranomaismääräysten johdosta Olympiastadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon hankituilla pääsylipuilla, jotka voi hankkia lippu.fi:stä pelkällä yhden euron käsittelymaksun hinnalla. Jokaiselle Olympiastadionin Helsinki Liikkuu -päivän erilliseen tuntiohjelmaan on hankittava lippu.fi:stä oma pääsylippu.