Musiikki

Motelli Skronkle, Olento Orchestral, Salmun Deer


Järjestäjä:Bar Loose
Paikka:Bar Loose
Osoite:Annankatu 21
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.10

Lähde:Tiketti

Motelli Skronkle, Olento Orchestral, Salmun Deer

Motelli Skronklen Jakke Kivelä, Tuomas Luukkonen, Mirkku Mattinen, Hannu Raatikainen ja Petteri Rajanti ovat ihmisiä. He ovat opetelleet soittamaan erilaisia soittimia kuka mistäkin motiivista käsin. Heidän musiikkinsa on aika yksinkertaista, mutta myös vahvaa ja todella omintakeista. Skronklelaiset ovat tehneet hurjan paljon keikkoja elämänsä aikana, mutta ovat vieläkin aika innostuneita soittamisesta ja keikkailusta. Ektro Records on julkaissut heidän viimeisen LP-levynsä Juna vuonna 2016 ja nyttemmin uudestijulkaissut heidän aikaisempaa tuotantoaan mm. viinyyleinä.

Olento Orchestral on lumoava sekoitus shamaanipoppia ja indiefolkkia. Kappaleiden suomenkieliset lyriikat kurottaa kohti valoa, mutta päätyy elämän harmaille alueille - juurevien, takovien ja hellien sävelten saattelemana. Yhtyeeseen kuuluvat monialaiset taiteilijat Tellervo Kalleinen, Kaisa Salmi, Outi Vuoriranta ja Pentti Luomakangas.

Harpisti, säveltäjä ja performanssitaiteilija Salla Hakkolan tuorein projekti Salmun Deer hämmästyttää ainutlaatuisella set-upilla. Kiitetyn indie-yhtyeensä Löytölasten jälkeen Hakkola on kehittänyt täysin omintakeisen keikkasetin sähköharpulle, laululle, luupperille ja kokoelmalle efektipedaaleja. Laulujen sanat kulkevat hämärän rajamailla ja musiikin tyylit vaihtelevat kokeellisen indie-popin, jazzin, folkin ja modernin iskelmän välillä. Herkän intiimiyden lisäksi hän manaa esiin harpun pimeän puolen. Salmun Deer on valitettavasti peruuttanut, tilalla Asko Keränen ja Kati Salo.

Asko Keräsen ja Kati Salon vuonna 2014 perustama bändi soittaa omintakeista folkkia ja poppia. Duon itsensä kirjoittamassa musiikissa kaksi kitaraa, ja joskus pianokin, soivat tuoreella tavalla.


 Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.