Tapahtumainfo.fi - NO Stigma Burlesque Show

Musiikki, Tanssi, Teatteri ja ooppera

NO Stigma Burlesque Show


Järjestäjä:Bar Loose
Paikka:Bar Loose
Osoite:Annankatu 21
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.15

Lähde:Tiketti

NO Stigma Burlesque Show

Tapahtuman aikataulu on muuttunut:
Ovet klo 18:00
Showtime klo 18:30

_____

Cloud BeDevil'Proudly Presents:
NO Stigma Burlesque Show 23.10.2020

NO Stigma Burlesque Show on keskustelunavaus ja kannanotto burleskitaiteilijoiden ja seksityöntekijöiden tilanteeseen. Stigma on vielä 2020-luvun Suomessakin olemassa, kun puhutaan mistä tahansa työstä, jossa seksuaalisuus tai seksikkyys (saati sitten seksi konkreettisemmin) on läsnä.

Osana viime vuosien yhteiskunnallista keskustelua ja seksipositiivisia ulostuloja haluamme tämän tapahtuman myötä normalisoida seksin tai seksuaalisuuden parissa tehtävää työtä sekä hälventää työtä tekeviin kohdistuvia ennakkoluuloja. Seksityöntekijöillä tulee olla samat oikeudet harjoittaa rauhassa ammattiaan, kuin muillakin laillista työtä tekevillä. Sex work is work - seksityö on työtä siinä missä muukin työ!

Vaikka kyseessä on kantaaottava tapahtuma, show on tuttuun tapaan erittäin viihteellinen. Illan aikana nähdään erilaisia teeman mukaisia burleskiesityksiä, bondagetaidetta ja visuaalisesti ihanaa videotaidetta, sekä kuullaan muun muassa seksuaaliterapeutin kiinnostava puheenvuoro. Illan houstaa Ina ♥ Porno -ohjelmasta tuttu toimittaja Ina Mikkonen.

No Stigma Burlesque Show jatkaa syksyllä 2019 aloitettujen yhteiskunnallisesti kantaaottavien ja seksipositiivisten Loose-klubien sarjaa. Edellinen Fetish Burlesque Show oli loppuunmyyty huippumenestys, ja voimme luvata tuvan olevan täynnä tänäkin iltana ja tunnelman katossa!

Entertainer's:
Arabellum
Ceci Ferox - Bondage artist
Cloud BeDevil'
Dolly Poupee
Glitter Gash Gals
Goldie Starlett
Hasard le Sin
JIRINA - Video artist
Lady Cube
Marja Kihlström - Puhumuru - Sex therapist
Poppy Pelagia

Hosted by: Ina Mikkola

Pick-up girl: White RabbitLippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.