Muut, Urheilu ja liikunta, Lasten tapahtumat

Tekemistä Tahko Farmilla!


Järjestäjä:Tahko Farmi Oy
Paikka:Nilsiä
Osoite:Nilsiä
Pääsymaksu:
Lähde:Tahko

Tekemistä Tahko Farmilla!

Tarjoamme Tahko Farmilla lapsiperheille, nuorille ja aikuisille erilaisia aktiviteetteja ihanalla pienellä Farmillamme aivan Tahkon keskustassa!

Eläinpihallemme pääset joka päivä Farmin aukioloaikoina. Saat ruokkia ja rapsutella, ja lähemmin tutustua kaikkiin eläimiimme!

Ratsastusta saa Farmilla kokeilla taitotasosta riippumatta. Meillä on lyhyitä talutusratsastuksia sekä pidempiä ratsastussafareita. Jokaisen ratsastuksen sisältö räätälöidään ryhmän mukaan. Ratsastusreittimme ovat turvallisia ja helppokulkuisia, ja lähellä Farmia. Oppaamme voivat lähteä mukaan retkelle tarvittaessa myös kävellen! Ohjaaja opastaa ratsastajia selkään nousussa, varustamisessa ja itse ratsastamisessa.

Lapset voivat ajaa Farmilla minimönkijöillä. Omien taitojen mukaan ajaminen tapahtuu joko itse, tai vanhemman/ohjaajan avustamana. Ohjaaja aina opastaa missä ja miten ajetaan.

Ryhmille Farmilla on tarjolla monenlaisia ryhmäohjelmia, tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suosituin ryhmäohjelmamme on Mysteerihuone -ongelmanratkaisupeli!

 

Tutustu lisää kaikkiin ohjelmiimme ja hinnastoomme nettisivuillamme www.tahkofarmi.fi. Voit myös soittaa klo.10-18 välisenä aikana numeroon 045 131 2770 niin kerromme lisää!
Varauksen voit tehdä meiltä myös sähköpostitse info@tahkofarmi.fi.

Tervetuloa!