event-235518 event-235518

Musiikki, Messut ja markkinat

Helsinki Corefest


Järjestäjä:Tiivistämö
Paikka:Tiivistämö
Osoite: Sörnäisten rantatie 22
Suvilahti, Helsinki
Pääsymaksu:alk.19,50

Lähde:Tiketti

Helsinki Corefest

Metalcorea Helsingissä 31. heinäkuuta!

Aiemmin loka- ja marraskuille 2020 ja sittemmin helmikuulle 2021 suunnitellut Tampereen ja Helsingin Corefest-tapahtumat soivat heinäkuussa 2021 .

Punkin ja metallin kiivaimmat piirteet sekoittava metalcore saa oman festivaalin Helsinkiin. Corefest illan pääruuan tarjoaa One Morning Left, jonka keikat Suomessa ovat harvinaista herkkua.

Vuonna 2008 perustettu kotimaisen metalcoren ydinkärki One Morning Left on hurmannut yleisöjä niin Japanissa, Islannissa kuin useissa manner-Euroopan maissa. Syksyllä uutta materiaalia julkaiseva kopla palaa halusta esiintyä kotimaassa. One Morning Left ja nykyinen, entistä vahvempi kokoonpano on bändi, jonka isku takaa aina äärimmäisen maistuvat metalcore-kinkerit.

Corefestin kuuma täky on myös Atlas , jonka kansainvälisesti urkeneva ura on vienyt yhtyeen samoille lavoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa. Tuoreinta suomalaista soundia edustaa tamperelainen Detset , joka koukuttaa melodioillaan, mutta muistaa sanoituksissaan viiltävän yhteiskuntakritiikin.

Pääkaupungin bändiparaatin täydentävät lisäksi My Favourite Nemesis , Assemble the Chariots ja Crucify the Faith .

Esiintyjät:


Atlas
My Favourite Nemesis
Detset
Assemble the Chariots
Crucify the Faith
One Morning Left

***

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi päivä 31.7.2021.

Alkuperäiselle päivämäärälle 21.11.2020 tai 5.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.3.2021 mennessä.



Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Kommentoi tapahtumaa (0)