event-250051 event-250051

Messut ja markkinat, Muut, E-tapahtumat

Match XR 2020


Järjestäjä:Helsinki XR Center
Paikka:VR Pavilion Finland
Osoite:Virtuaali
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Match XR 2020

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Match XR on vuosittainen Helsinki XR Centerin (HXRC) luotsaama virtuaalitodellisuuteen keskittyvä teknologiakonferenssi. Tapahtuma kokoaa jälleen yhteen alan startupeja, laajasti XR-alan asiantuntijoita, yritysten ja organisaatioiden, julkisen sektorin sekä akateemisen maailman edustajia ja opiskelijoita.

Tänä vuonna Match XR järjestetään kokonaan virtuaalitodellisuudessa AltspaceVR -alustalla HXRC:n rakentamassa kuvankauniissa VR Pavilion Finland -tapahtumatilassa. Tapahtuman kaikki ohjelma on katsottavissa myös livestriimin välityksellä. Tapahtuma järjestetään englanniksi.

Ohjelmassa:

Seuraa aamun livelähetystä Helsinki XR Centeriltä ja päivän puhujia VR Pavilion Finlandin amfiteatterista tai kotikoneeltasi striimin välityksellä, tai astu sisään virtuaaliseentapahtumatilaan valitsemallasi avatar-hahmolla.

Virtuaalitodellisuudessa voit tavata ja keskustella alan asiantuntijoiden, puhujien, panelistien ja muiden osallistujien kanssa, pääset tutustumaan VR Pavilion Finland -tapahtumatilaan ja vierailemaan yhteistyökumppaneidemme luomissa virtuaalimaailmoissa.

  • 8:30 VR Pavilion Finland ja yhteistyökumppanien VR-tilat avautuvat yleisölle

  • 9:00 Good morning from Helsinki - livelähetys Helsinki XR Centerin studiosta

    • Avaussanat: Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuori

    • Paneelikeskustelu: Industry experts discuss the Finnish AR & VR scene, startup ecosystem and impact of 5G development

10:00-18:00 Esityksiä ja keskustelua VR Pavilion Finlandin amfiteatterissa ja tapahtumatilan meeting rooms avoinna koko päivän.

Tapahtumaan voi osallistua virtuaalitodellisuudessa VR-laseilla tai helposti myös omalta läppäriltä lataamalla Microsoftin tarjoaman AltspaceVR -alustan. Tapahtuman kaikki ohjelma on katsottavissa myös livestriimin välityksellä YouTubessa.