Musiikki

MESTARI JA DIIVA - RYHÄNEN & RUSANEN


Järjestäjä:Jaakko Ryhänen, Johanna Rusanen
Paikka:Kuopion Musiikkikeskus Konserttisali
Osoite:Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio
Pääsymaksu:40

Lähde:Lippupiste

MESTARI JA DIIVA - RYHÄNEN & RUSANEN

Mestarit muuttuu Mestari ja Diiva-kiertueeksi

Jorma Hynninen ei jatka syksyn Mestarit kiertueella. Hänen tilallaan, Jaakko Ryhäsen kanssa esiintyy suosittu sopraano ja upea diiva Johanna Rusanen. Samalla konserttisarja saa uudeksi nimekseen Mestari ja Diiva. Mestarit- konserttien tilalla, vastaavilla konserttipaikoilla ja ajankohtina, esitetään Mestari ja Diiva - konsertit. Kokenut Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa uransa huipulle nousevan upean diivan, sopraano Johanna Rusasen. Tämä erittäin viihdyttävä kokonaisuus pitää sisällään upeita ooppera-aarioita, kansanlauluja, operettia ja musikaalisävelmiä.

Italian kielessä sana Diva tarkoittaa oopperan ylistettyä tähtilaulajaa ja sellainenhan Johanna Rusanen on! Yksi hänen uransa kohokohdista oli toteutumassa syksyllä 2020 New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Johanna oli kiinnitetty Richard Wagnerin Tristan ja Isolde –oopperan Isolden cover–tehtävään syys-lokakuulle. Metropolitan jouduttiin kuitenkin sulkemaan koko syyskaudeksi.

Mutta sen minkä New York menettää, sen suomalainen konserttiyleisö nyt saa: Johanna Rusanen esiintyy yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa täällä Suomessa tämän vuoden syksyn kiertueellamme kaikkiaan viidellä paikkakunnalla: Lahdessa 23.10., Kuopiossa 1.11., Hämeenlinnassa 4.11., Lappeenrannassa 5.11. ja Joensuussa 15.11.

Pianisteina vuorottelevat Jukka Nykänen ja Janne Hovi.

Aiemmin Mestarit-kiertueelle ostetut pääsyliput käyvät Mestari ja Diiva –konsertteihin sellaisenaan. Mikäli kuitenkin haluat voit hakea lippurahojen palautusta linkistä https://web.lippu.fi/palautus