Musiikki, Teatteri ja ooppera

NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki


Järjestäjä:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Paikka:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Osoite:Hämeentie 68
00550 Helsinki
Pääsymaksu:min 38 € - max 82

Lähde:Lippupiste

NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki

Yleisön rakastama esitys jo vuodesta 2013!
Musiikkikomedia Neljä Pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta naurattavaa elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta sketsistä koostuva esitys esittelee mm. Suosalon taipuisan roolihahmon Arvo Savelan, joka on näyttelijän alter ego: jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä. Yksi annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden tv-klassikko vuodelta 1963. Kulttimaineessa Suomessakin olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

Kesto:1 h 30 min

Show & Dinner

Tapahtuman kaikki Show & Dinner -paikat ovat permannolla.

22.11. klo 14 ja 17
Show & Dinner kattaus klo 15:30
Su 13.12. klo 18:00
Show & Dinner kattaus klo 16:00

Menu on kolmen ruokalajin illallinen ravintola Bistro K:ssa. Menu julkaistaan toukokuun 2020 aikana. Lisäkyselyt ja ryhmämenukyselyt suoraan bistrok@marcante.fi

Tehdään yhdessä teatterikokemuksestanne ikimuistoinen!

www.kapsakki.fi