event-232854 event-232854

Musiikki

PUTRO 50


Järjestäjä:Samuli Putro
Paikka:Tampere-talo, Iso sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:min 34 € - max 39

Lähde:Lippu.fi

PUTRO 50

Putro 50

"Kirjoitan tätä 18.4. Suomi on poikkeustilassa. On ollut vaikea edistää tulevaisuuteen ja työhön liittyviä asioita. Ne ovat tuntuneet pieniltä viruksen keskellä.
Olen kotonani Käpylässä ja kunnossa. Asun yksin ja vuosien aikana olen myös oppinut viihtymään yksinäisyydessä. Silti kaipaan kontaktia ihmisiin, vapaata liikkumista ja pelotonta kesää.
Saimme Riku Mattilan kanssa tulevan albumin äänitykset hyvään vaiheeseen ennen kuin maailma muuttui ja sen jälkeen on ollut hiljaista ja epätodellista.

Haluan kuitenkin kertoa teille miten ajattelen tulevaisuutta koska uskon että tulevaisuus on. Teen kiertueen marraskuussa 2020. Kiertue toteutetaan konserttisaleissa ympäri Suomen. Sen nimi on Putro 50. Soitan keikoilla myös uutta musiikkia, sitä mitä Rikun kanssa olemme työstäneet. Haluan tehdä tämän kiertueen koska ajattelen että se naulaa yhden aikakauden loppuneeksi ja myös sen takia että minulla on yksinkertaisesti ikävä teitä. Sovitamme musiikin talojen juhlallisiin puitteisiin ja aion myös kertoa teille itsestäni tavoilla jotka ovat minulle uusia. Enempää en halua paljastaa vielä.

En aio markkinoida kiertuetta tässä kohtaa juurikaan tämän enempää koska se ei tuntuisi oikealta. Toivon että olette terveitä ja että teillä on kontakti itsellenne tärkeisiin ihmisiin."


Samuli Putro

Konsertin kesto (arvio) n. 2h väliaikoineen
Konsertti on ikärajaton

Kommentoi tapahtumaa (0)