Musiikki, Teatteri ja ooppera

SEBASTIAN


Järjestäjä:Rauman teatteri
Paikka:Rauman teatteri
Osoite:Alfredinkatu 2
26100 Rauma
Pääsymaksu:min 28 € - max 45

Lähde:Lippupiste

SEBASTIAN

Sebastian - kahdesti syntynyt

Iskelmälaulaja Sebastian on ahdingossa. Suosio on laskenut, viimeisestä hitistä on jo aikaa, levyt eivät myy, eikä keikkojakaan enää ole. Entinen kansansuosikki ja tv-ohjelmien kasvo on päätynyt lähiöpubien trubaduuriksi. Kaikki menestys ja huuma on mennyttä. Pohjakosketus syntyy kun sanomalehti kyselee Sebastianilta has been-haastattelua viikonlopun liitteeseen. Jotain on pakko tehdä.

Sebastianin originellilla managerilla Paavo Rautiolla on vastaus Sebastianin ahdinkoon: vallankumouksellisen vedenpitävä, nerokas ja 100% virheetön suunnitelma. Sen avulla Sebastianista tulee taas tähti. Levyt myyvät, lehdet soittelevat ja television musiikkiohjelmat kutsuvat. Kuten arvata saattaa, kaikki menee pieleen heti alusta lähtien.

Tästä alkaa Sebastianin kujanjuoksu. Siinä on panoksena enemmän kuin pelkkä artistin ura. Vaakalaudalla on Sebastianin koko elämä, rakkaus ja tulevaisuus ihmisenä.

Sebastian - kahdesti syntynyt on satiirinen komedia, joka tuo esiin suosion tavoittelun absurdit ja epämääräiset keinot. Näytelmä nauraa julkisuuspelin groteskeille piirteille, mutta on silti loppuun asti ihmisen puolella.