event-235955 event-235955

Näyttelyt, Messut ja markkinat

TAMPEREEN KIRJAMESSUT - KIRJAFESTARIT


Järjestäjä:Tampereen Kirjamessut
Paikka:Tampere-talo, Pieni sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:29

Lähde:Lippu.fi

TAMPEREEN KIRJAMESSUT - KIRJAFESTARIT

La-su 28.-29.11. Tampere-talo
Tampereen Kirjamessut – Kirjafestarit 2020

Liput 18 €, eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 15 €, Perhelippu 38 € (sis. 2 aik + 2 lasta), kahden päivän lippu 24 € Kaikki liput sis. pääsyn Muumimuseoon.

Tampereen Kirjamessut – Kirjafestarit on aito kirjailijoiden, kustantajien ja kirjallisuuden sekä kulttuurin ystävien messu- ja festivaalitapahtuma, jonka päätapahtuma järjestetään 28.-29.11.2020 Tampere-talossa.

Ensimmäistä kertaa kirjallisuuden ympärille Tampereella järjestettävään tapahtumaan on vahvistanut tulossa lukuisia Suomen kirjallisuuden kärkinimeä. Kotimaisista kirjailijoista Tampereen kirjamessuille ovat jo toukokuussa vahvistaneet tulonsa muiden muassa Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö, Kjell Westö, Enni Mustonen, Aino Havukainen & Sami Toivonen, Juha Hurme, Markus Leikola, Leena Lehtolainen, Jarkko Sipilä, Seppo Jokinen, Marko Hautala, Harri Nykänen, Marko Kilpi, Salla Simukka, JP Koskinen, Marko Annala, Matti Laine, Paula Noronen, Karo Hämäläinen ja Inga Magga. Näytteilleasettajia on mukana yli 60 ja puheenvuoroja ja esityksiä Tampereen kirjamessuille tulee noin 250. – Meillä on suuren yleisön ohjelmaa sekä runoutta, kirjallisuustiedettä että vastavirtatyylistä ajattelua. Pystymme palvelemaan sekä hardcore-kirjamessukävijöitä että herättämään myös niitä, jotka eivät välttämättä kirjallisuustapahtumissa aikaisemmin ole käyneet, Nevalainen sanoo. (Aamulehti 22.5.2020)

Tampereen kirjamessuille tulee Tampere-taloon puheenvuoro- ja esityssaleja yhteensä kahdeksan. Lisäksi Tampere-talon Sorsapuistosaliin pystytetään ohjelmalava signeerauksiin ja lyhyisiin haastatteluihin. Vastavirtaohjelmalle ja runoudelle tulee myös omat tilansa. Perinteisten kirjailijahaastatteluiden lisäksi Tampereen kirjamessut tarjoavat paljon muutakin kiinnostavaa ohjelmaa. Messuilla näemme muun muassa Cosplay-muotinäytöksen, Karva-kaverien lukukoiravieraita ja valokuvaaja Harri Hinkan Eppu Normaali -kuvien näyttelyn. Myös sarjakuvat ja tietokirjat ovat vahvasti mukana messuilla.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin osoitteessa: kirjafestarit.fi