event-227675 event-227675

Musiikki, Muut

MARS VS. VENUS? Tampere


Järjestäjä:Tampereen Työväen Teatteri
Paikka:TTT-Klubi
Osoite:Hallituskatu 19
33200 Tampere
Pääsymaksu:34

Lähde:Lippu.fi

MARS VS. VENUS? Tampere

Mars vs. Venus? on kahden koomikon esittämä komedia, joka pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää stereotypioita päälaelleen ja voi ehkä todistaa niistä osan todeksi. Siinä missä Luolamies katsoo maailmaa miehen silmin, Mars vs. Venus? tekee havaintoja niin miehen kuin naisen näkökulmasta.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia tähän ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. He kertovat saman tarinan kaksi eri puolta. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on Luolamiehen sukua. Kyseessä on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä näytelmä. Myös kirjoitusprosessi on samankaltainen. Tämänkin esityksen teksti testataan ja viimeistellään stand up -lavoilla. Rikun ja Johannan lisäksi käsikirjoituksesta vastaa Heikki Syrjä.

Stand upin kestotähti Riku Suokas on esittänyt Luolamiestä loppuunmyydyille saleille viimeiset kymmenen vuotta. Teatteri-ilmaisun ohjaajanakin työskennellyt Johanna Tohni on stand upin nouseva uusi kyky, joka on saanut kannuksia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä lavoilta.

Rooleissa Riku Suokas & Johanna Tohni
Käsikirjoitus Riku Suokas, Johanna Tohni ja Heikki Syrjä
Ohjaus Riku Suokas ja työryhmä

Kesto noin 2 tuntia väliaikoineen