event-251892 event-251892

Musiikki

KAJ CHYDENIUKSEN LAULUSTUDIOT


Järjestäjä:Riihimäen teatteri
Paikka:Riihimäen Teatteri, Päänäyttämö
Osoite:Hämeenaukio 1
11100 Riihimäki
Pääsymaksu:33

Lähde:Lippu.fi

KAJ CHYDENIUKSEN LAULUSTUDIOT

Kaj Chydeniuksen Laulustudio-illat tarjoavat runoihin pohjautuvia sävellyksiä tutuista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Molempien iltojen aikana kuullaan duettoina tai sooloina noin 20 eri sävellystä. Laulujen lomassa on sävellysten ja runojen taustoja avaamassa maestro itse.

MITÄ VARTEN KUKAAN ON, to 14.1.2021 klo 19.00
Näyttelijät Mikael Saari (tenori) ja Tatu Siivonen (baritoni) ovat monivuotisia luottolaulajia Chydeniuksen Laulustudiossa, tuttuja konserteista ja levyiltä. Mitä varten kukaan on -esityksessä he tulkitsevat sävellyksiä, joita ovat inspiroineet runoilijat aina Aleksis Kivestä Marja-Leena Mikkolaan. Nimiruno on Kirsi Kunnaksen: ”Mitä varten kukaan on ja mitä varten on joku? Kukaan ei ole ketään varten ja joku on meitä kaikkia varten”.

Esiintyjät: Kaj Chydenius, Tatu Siivonen & Mikael Saari
Kesto: n. 1 h 30 min (sis. väliajan)


KUUN VALOSSA, ke 17.3.2021 klo 19.00
Kuun valossa-illassa Chydeniuksen sävellyksiä tulkitsevat Tatu Siivonen ja Eppi Ursin. Luvassa on rakkautta monelta kantilta - nuorta ja keväistä, kirvelevää kaipausta - tai kuten Jukka Siironen riimittelee: ”Ole rohkea, sydän! Älä periksi anna! Älä vaivu uuvuksiin!”. Sävellyksissä vaikuttavat runoilijat aina Shakespearesta Aila Meriluotoon.

Esiintyjät: Kaj Chydenius, Tatu Siivonen & Eeppi Ursin
Kesto: n. 1 h 30 min (sis. väliajan)