event-220489 event-220489

Musiikki

Silmien Takana: Lasten Hautausmaa – Toivo


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.16

Lähde:Tiketti

Silmien Takana: Lasten Hautausmaa – Toivo

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen! Alkuperäiselle päivälle 7.5.2020 ja siirtyneelle päivälle 12.11.2020 ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Lipun voi myös palauttaa 6.1.2021 mennessä.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .
Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

***

On the Rocksissa järjestettävän Silmien Takana -klubin ohjelmisto on julkaistu ja tammikuun iltaa tähdittää tummanpuhuvan vaihtoehtorockin kärkinimiin lukeutuva Lasten Hautausmaa akustisella bändikeikalla

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja myydään rajallinen määrä, jotta tila ei käy liian ahtaaksi, ja suurin osa paikoista on istumapaikkoja.

Lasten Hautausmaasta on kolmen levynsä myötä tullut Suomen vaihtoehtorockin kiinnostavimpia yhtyeitä. Vaikka bändin musiikkia voi huoletta rockiksi kutsuakin, on sen synkkää ja kaunista yhdistävässä ilmaisussa kurkottelua moneen muuhunkin suuntaan. Yksi alkuvuodesta julkaistavan neljännen pitkäsoiton avainaiheista on toivo, joka valikoitui myös Silmien Takana -illan teemaksi.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Lasten Hautausmaan haastattelu
21.00 Lasten Hautausmaa

Liput alk.16/18 €, ennakkoliput myynnissä Tiketissä.

https://www.instagram.com/silmientakana
https://www.facebook.com/SilmientakanaOvella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.