event-246204 event-246204

Näyttelyt, Messut ja markkinat

ASSEMBLY WINTER 2021


Järjestäjä:Assembly
Paikka:Helsingin Messukeskus
Osoite:Messuaukio 1
00520 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Lippu.fi

ASSEMBLY WINTER 2021

KONEPAIKAT
Tuo oma tietokone tai pelikonsoli Assemblyille ja ole osa kesän parasta tietokonefestivaalia! Tarjolla on Early bird-myyntiin neljä eri konepaikkakategoriaa: STANDARD, STANDARD+, PREMIUM ja PREMIUM K22. Lisäksi myöhemmin julkaistaan myyntiin FAMILY-paikat, HEADPHONES ONLY-alueen paikat sekä lisäpaikkoja muillekin kategorioille. Early bird-hinnat ovat voimassa 31.7.2020 asti.

Paikat eroavat toisistaan esimerkiksi netin nopeuden, konepaikan leveyden, tuolien ja sisäänpääsyajan osalta. Kaikkiin konepaikkalippuihin sisältyy sisäänpääsyranneke ja oikeus osallistua eri pelien harrastelijaturnauksiin ja demoscene-kilpailuihin tapahtumassa.

RYHMÄALENNUS
Koe Assemblyt yhdessä uusien tai vanhojen ystävien kanssa!
Yli 15 henkilön ryhmät saavat 5% alennusta yhdessä ostetuista lipuista.

STANDARD 70 € Early bird (75 € normaalihinta)
Standard -kategorian konepaikkaliput sisältävät kaiken mitä tarvitset päästäksesi kunnon LAN-tunnelmaan: oma varattu paikka, pääsylippu tapahtumaan ja tuoli. Tarjolla on yksi sähköpistoke, jonka voit omalla jatkojohdolla jakaa useammaksi pistokkeeksi (huomaa tehorajoitukset).

- Netti 100 Mb/s
- Konepaikan leveys 80 cm
- 1x sähkönsyöttö/pistoke
- Perustuoli kuuluu paikkaan – mutta voit tuoda myös oman tuolin
- Normaali sisäänpääsy torstaina klo 12:00 alkaen

STANDARD+ 80 € Early bird (85 € normaalihinta)
Standard Plus -paikat ovat kuten Standard konepaikat, mutta ne on sijoitettu kauemmaksi päälavasta, jolloin lavaohjelman melutaso on pienempi.
- Netti 100 Mb/s
- Konepaikan leveys 80 cm
- 1x sähkönsyöttö/pistoke
- Perustuoli kuuluu paikkaan – mutta voit tuoda myös oman tuolin
- Normaali sisäänpääsy torstaina klo 12:00 alkaen

PREMIUM 105 € Early bird (110 € normaalihinta)
Premium -konepaikalla pääset nauttimaan tapahtumasta asteen verran mukavammin. Paikkaan tulee samat edut kuin Standard paikoissa, mutta Premium paikkaan sisältyy nopeampi netti ja leveämpi pöytätila, jotka takaavat sinulle vauhdikkaan ja tilavan lanikokemuksen.

- Netti 1 Gb/s
- Konepaikan leveys 100 cm
- 1x sähkönsyöttö/pistoke
- Perustuoli kuuluu paikkaan – mutta voit tuoda myös oman tuolin
- Aikaisempi sisäänpääsy torstaina klo 10:00 alkaen (normaalisti 12:00)

PREMIUM K22 110 € Early Bird (115 € normaalihinta)
K22-paikat ovat kuten Premiumit, joissa on lisäksi mukavuutta lisäävä matotettu lattia. K22-paikat ovat tarkoitettu vain yli 22-vuotiaille kävijöille. Ikäraja koskee kaikkia näille paikoille tulijoita.

- Netti 1 Gb/s
- Konepaikan leveys 100 cm
- 1x sähkönsyöttö/pistoke
- Pehmustettu tuoli kuuluu paikkaan – mutta voit tuoda myös oman tuolin
- Matotettu lattia
- Aikaisempi sisäänpääsy torstaina klo 10:00 alkaen (normaalisti 12:00)

FAMILY PLACE 105 € Early Bird (110 € normaalihinta)
Family-paikat ovat kuten Premium-paikat, ja tarkoitettu heille jotka haluavat tulla kokemaan Assemblyt esimerkiksi perheen pienempienkin kanssa! Paikat sijaitsevat hiljaisemmalla headphones-only alueella.

- Netti 1 Gb/s
- Konepaikan leveys 100 cm
- Perustuoli – voit tuoda oman tuolin
- Paikka headphones-only alueella johon ei saa tuoda kaiuttimia
- Aikaisempi sisäänpääsy; klo 10:00 (normaalisti 12:00)

OLDSKOOL-LIPUT
Oldskool-liput ovat niille, joilla on historiaa Assembly scenessä. Tarvitset oldskool-statuksen, jotta voit ostaa tämän lipun. Linkki ostamista varten lähetetään ennen lipunmyynnin aloitusta.

Voit hakea oldskool-statusta tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/HbzR7Jia77pZiKoR6 Hakemuksia tarkastetaan noin viikoittain. Saat ohjeet oldskool-lippujen ostamiseen sähköpostiisi, kun hakemuksesi on käsitelty.

KÄVIJÄLIPUT To-Su 40 €
Assemblyilla riittää ohjelmaa ihmeteltäväksi ilman omaa konepaikkaakin, tule tutustumaan tapahtumaan kävijälipulla! Ennakkoon voit ostaa kävijälipun vain koko viikonlopulle (To - Su), muut päiväkohtaiset kävijäliput myydään tapahtuman aikana ovelta.

- Sisäänpääsy tapahtumaan koko viikonlopun ajan (torstaina klo 12:00 alkaen)
- Oikeuttaa osallistumaan eri pelien harrastelijaturnauksiin ja demoscene-kilpailuihin

Entry Thu-Sun with MTG-lippu sisältää oikeuden osallistua poromagian järjestämään Magic the gathering SM turnaukseen. Huomioithan että lipun ostaminen ei automaattisesti varmista osallistumista, vaan turnaukseen pitää ilmoittautua erikseen poromagian sivuilta, lisätiedot https://poromagia.com/fi/events/2436

PÄIVÄLIPUT To/Pe 15 € (VAIN OVELTA)
Päivälippu on täydellinen vaihtoehto, jos haluat tulla katsomaan jonkin tietyn ohjelmanumeron ja samalla pikaisesti pyörähtää Assemblyt läpi. Päivälipun hinta on 15 euroa, ja sen voi ostaa joko torstaille tai perjantaille. Lauantaista eteenpäin myymme vain la-su rannekkeita, jonka voit ostaa tapahtuman ovelta.

Sisäänpääsy tapahtumaan torstaina tai perjantaina kello 8-24 Päivälipulla voit kulkea sisään ja ulos tapahtumasta päivän ajan.

LISÄTUOTTEET
Näillä lisätuotteilla ja -palveluilla teet Assembly-viikonlopustasi entistäkin viihtyisämmän!

Lounge access, 20 € - Loungessa on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pikkupurtavaa koko tapahtuman ajan. Huom! Palvelu käytettävissä vain kävijälipun tai konepaikkalipun yhteydessä.

Assembly t-paita, 20 € - Tilaa tapahtumapaita omassa koossasi ennakkoon, ja säästät selvää rahaa!

Overnight-paketti, 10 € - Lisämukavuutta laniviikonloppuun! Paketti sisältää brändätyn pyyhkeen, tohvelit sekä korvatulpat.

JIMM’S RENTAL PLACE 175 € Early Bird (180 € normaalihinta)
Uutuutena tapahtumassa on tarjolla Jimm’s Rental Set. Tällä lisäpalvelulla saat Jimm’s pelikoneen ja 24” pelinäytön käyttöösi tapahtuman ajaksi valitsemallesi konepaikalle. Vuokralaitteiden tarkemmat tiedot päivittyvät Assemblyn nettisivulle. Lisäpalvelun voi ostaa minkä tahansa konepaikan yhteyteen, konepaikka tai sisäänpääsy tapahtumaan ei sisälly palvelun hintaan. Vuokrasetti maksaa 180 euroa (Early Bird 175 euroa). Setit ovat myynnissä elokuun loppuun asti ja niitä on rajattu määrä!

Lisäpalvelun ostanut allekirjoittaa myöhemmin toimitettavan sopimuksen, jonka mukaan ostaja on vastuussa laitteiston häviämisestä tai hajoamisesta. Assemblyilla harvoin tapahtuu varkauksia tai tahallista rikkomista, mutta sopimusta käytetään yhtenä ennakkotoimena. Alle 18-vuotiailta tarvitsemme myös huoltajan suostumuksen allekirjoituksella. Muistathan tarkistaa, että mukanasi on hiiren, näppäimistön ja haluamiesi lisätarvikkeiden lisäksi tarvitsemiesi tilien käyttäjätunnukset ja salasanat (esim Steam, epic, yms) ja tarpeen mukaan 2-factor-authentication laitteet.

- Jimm’s PC ja 24” näyttö käyttöösi tapahtuman ajaksi
- Tarvittavat virta- ja verkkokaapelit (?)
- Konepaikka tai sisäänpääsy ei sisälly hintaan vaan on ostettava erikseen

HUOM! Konepaikan leveys, nettiyhteyden nopeus ja sisäänpääsy tapahtumaan määräytyvät konepaikan mukaan.

HEADPHONES ONLY -ALUE
Testasimme hiljaisempaa headphones only -aluetta Summer 2019 -tapahtumassa ja valitettavasti epäonnistuimme tässä pahasti. Alue oli kävijöiden osalta hiljainen, mutta oma ohjelmamme rikkoi hiljaisuutta. Tänä vuonna korjaamme tilanteen! Headphones Only -alue tulee sijaitsemaan omassa hallilohkossaan, jolloin tapahtuman muu ohjelma ei varmasti tule häiritsemään viikonlopun lanitusta! Alueelta voi ostaa konepaikkoja eri kategorioista. Alueelle ei saa tuoda omia kaiuttimia.

- Paikka headphones-only alueella johon ei saa tuoda kaiuttimia
- Oma sisäänkäynti
- Valitun konepaikkakategorian mukaiset edut

MUUTA
Pöytämalleista johtuen kaikissa 80 cm leveissä konepaikoissa on huomattava, että paikka saattaa osua kahden pöydän liitoskohtaan. Tällöin paikan kohdalle osuu myös pöytien jalat, joten jalkatila on hieman rajatumpi.

Alle 12-vuotiaat lapset voivat osallistua tapahtumaan ilmaiseksi vanhemman kanssa, jolla on tapahtumalippu. Ikä tarkistetaan tapahtumaan saavuttaessa. Emme suosittele alle 12-vuotiaiden osallistuvan tapahtumaan ilman täysi-ikäisen huoltajan läsnäoloa.

Avustaja voi saapua tapahtumaan ilmaiseksi avustamista tarvitsevan asiakkaan kanssa. Avustettavalla tulee olla vammaiskortti, EU Disability Card tai vastaava Kelan myöntämä todistus. Avustaja voi noutaa sisäänpääsyrannekkeen Messukeskuksen lipputiskiltä tapahtuman aikana. Avustajan täytyy saapua tapahtumapaikalle avustettavan kanssa samaan aikaan joka päivä. Muut ihmiset kuin avustaja ja avustettava eivät saa käyttää esteettömiä sisäänkäyntejä.

***

DEVICE PLACES

Standard:
Basic device place and a standard internet connection. 80cm wide device space, 100Mb/s internet connection.
Entrance at 12:00.
Price: 75 € (70 € Early bird)

Standard Plus:
Positioned further away from the main stage noise, otherwise the same as Standard. 80cm wide device space, 100Mb/s internet connection.
Entrance at 12:00.
Price: 85 € (80 € Early bird)

Premium:
Earlier entrance (10:00), increased bandwidth and space. 100cm wide device space, 1Gb/s internet connection.
Price: 110 € (105 € Early bird)

Premium K22:
Same as Premium (entrance at 10:00), but meant for those over 22 years of age. Seat placement in K22 area with a carpeted floor. 100cm wide device space, 1Gb/s internet connection.
Price: 115 € (110 € Early bird)

Family:
Intended for those who want to enjoy Assembly with their family members. The places are situated at Headphones only area. Earlier entrance time (10:00) and more spacious device space: 100cm. 1Gb/s internet connection.
Price: 110 € (105 € Early bird)

Headphones-only area:
Headphones-only area will be better situated this year, away from the program stages and expo noise. The area has Premium, Premium K22, Family and Jimm's Rental places. Please note, that it is not allowed to bring your own speakers to this area.

Jimm's Rental Place:
Premium place that includes Jimm's gaming PC and 24" gaming display for the duration of the whole event. Places are located at the Headphones-only area. Ticket holder will need to sign a form at the event, stating that they are responsible for loss or any damage of the rental equipment. Parental consent and signature is also needed from under 18 year olds. Earlier entrance time (10:00) and more spacious device space: 100cm. 1Gb/s internet connection. Price: 290 € (280 € Early bird)

LOUNGE TICKET
You can purchase a Lounge ticket if you have purchased a visitor or a place ticket. Lounge is a place for refreshment, providing the visitors with snacks and beverages (cold and hot) in moderation during the event.
Price: 20 €

VISITOR TICKETS
Visitor ticket enables entrance to the event as a visitor (entrance starts on Thursday at 12:00). Visitor ticket holders are eligible for voting and participating in competitions and open tournaments that are not BYOC as well as sleeping on the venue. The prices decrease towards Sunday.

Thu – Sun: 40 €
Fri – Su: 30 € (Only sold at the door)
Sat – Sun: 20 € (Only sold at the door)

DAY TICKETS:
Day tickets are available for Assembly Winter 2021. Day tickets are basically timed visitor tickets: tickets are only valid during hours 08 – 24. Only sold at Messukeskus during the event. Only available for Thursday and Friday.