event-254872 event-254872

Muut

Vauvojen värikylpy: Piipahduspaja taaperot 12-24 kk


Järjestäjä:Seinäjoen taidehalli
Paikka:Seinäjoen taidehalli, pedatila Itikka
Osoite:Nykoolinkatu 25
60100 SEINäJOKI SeinÄjoki
Pääsymaksu:6

Lähde:Netticket

Vauvojen värikylpy: Piipahduspaja taaperot 12-24 kk

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä työpaja. Piipahduspajojen teemana on villiys, Matthew Cowanin Wildness Makes This World -näyttelyyn pohjautuen.

Ohjeellinen ikäraja taaperoryhmään osallistumiselle on 12-24 kk. Myös hieman nuorempi tai vanhempi lapsi voi osallistua ryhmään.

Työpajassa pidetään kädet ja jalat paljaana. Lapsella voi olla yllään paita ja housut tai esim. body, joka kestää työskentelyn. Myös aikuisen kannattaa varautua taiteilun kestävin vaattein, koska maalia on helposti myös omissa vaatteissa. Varaa mukaan peseytymisvälineet sekä vaihtovaatteet. Osallistujille lähetetään tarkempi infokirje ennen ensimmäistä värikylpy-työpajaa.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.

Työpajaa ohjaa taideohjaaja Minna Autio, joka on koulutettu värikylpyohjaaja. Kysy lisää: minna.autio(at)seinajoki.fi tai 050 5054 146

Kommentoi tapahtumaa (0)