event-256966 event-256966

E-tapahtumat

JESSE KAIKURANTA: MUN LAULUNI -KONSERTTI


Järjestäjä:Jesse Kaikuranta
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:9

Lähde:Lippu.fi

JESSE KAIKURANTA: MUN LAULUNI -KONSERTTI

Suomen valovoimaisimpiin solisteihin kuuluva Jesse Kaikuranta esiintyy tunnelmallisella Krapin Pajalla Tuusulassa striimikeikallaan 12. maaliskuuta klo 19.00.

Konsertista erityisen tekee sen vuorovaikutteisuus. Jesse aktivoi kuulijoitaan ennen keikkaa Facebook ja Instagram sivullaan toivomaan biisejä hänen tuotannostaan, jonka perusteella artisti rakentaa illan ohjelmistonsa. Tämän lisäksi keikalla on mahdollista äänestää, mikä biisi kuullaan seuraavaksi artistin ohjelmistosta. Konsertin aikana Jesse kertoo tarinoita laulujen takaa ja avaa niiden syntyprosessia.
”On ihan huippua päästä tekemään konsertti vain flyygelin kanssa. Se, että vaikka nyt ei voida kohdata livenä, ei tarkoita sitä, etteikö minulla ja musiikillani olisi annettavaa teille kaikille. Tervetuloa kuulemaan ja kokemaan jotain todella ainutlaatuista striimikeikalleni!” iloitsee Kaikuranta.

The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkeen sijoittunut Jesse Kaikuranta on upea tulkitsija. Esiintymiset 2000–luvulta lähtien niin musiikki- kuin teatterilavoillakin ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin.

Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet. Debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse sai 5 Emma-ehdokkuutta, mm. Vuoden tulokas-ehdokkuus. Levyn sinkuista ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” olivat kaikki valtaisia hittejä. Toinen albumi ”Vaikka minä muutuin” julkaistiin 2013, sinkkulohkaisu ”Vielä täällä” keikkui useita viikkoja radiolistojen kärjessä. Kolmas albumi ”Jesse Kaikuranta” julkaistiin 2017. Jessen uusien biisien julkaisu alkoi vuonna 2019 ”Et kuollut vieläkään” -singlellä, jota seurasi kappaleet ”Jos et mua enää”, ”Minä löysin sinut” ja ”En se ollut minä”