event-256743 event-256743

E-tapahtumat, Kurssit

Johdatus ympäristöinnostamiseen -verkkokoulutus


Järjestäjä:Tampereen taidekasvatus ry./ Vimmart-yhdenvertaisen taiteen oppilaitos
Paikka:verkkokoulutus
Osoite:koko Suomi
Tampere
Pääsymaksu:25

Lähde:Tapahtumainfo

Johdatus ympäristöinnostamiseen -verkkokoulutus

Tampereen taidekasvatus ry. ja Vimmart -yhdenvertaisen taiteen oppilaitos järjestävät yhdessä Johdatus ympäristöinnostamiseen -verkkoluennon ma 8.3.2021 klo 14-16.

Luennolla avataan laaja-alaisesti eri kasvatuskonteksteihin soveltuvan ympäristöinnostamisen lähtökohtia, periaatteita ja tavoitteita. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteisöllisestä toiminnasta kohti ekologisesti ja sosiaalisesti kestävämpää tulevaisuutta.

Sosiokulttuurisen innostamisen teoriaan nojaten ympäristöinnostaminen on paikkasidonnaista ja innostajan henkilökohtaisesta osaamisesta ammentavaa. Ympäristöinnostajan keskeisenä tehtävänä on ekososiaalisesti merkittävien suhteiden välittäminen. Ympäristöinnostamisella pyritään vapautumaan kestämättömyyttä tuottavista arvoista, uskomuksista ja toimintatavoista.

Kouluttajina toimivat sosiaalipedagogiikan ja tanssipedagogiikan dosentti Raisa Foster ja kasvatustieteen maisteri Satu Järvinen Tampereen taidekasvatus ry:stä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Huom! Luennosta tehdään tallenne, joka on katsovissa myös jälkikäteen 2 kk ajan. Luento- ja tallennelinkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille sähköisesti jälkikäteen. Ilmoittaudu siis mukaan, vaikka et pääsisi luennolle livenä paikalle!

Hinta: 25,00 e 

Ilmoittautumiset: https://www.pilvikanava.fi/vimmart/course.php?l=fi&t=290

Huom! Koulutus on maksuton Tampereen taidekasvatus ry:n jäsenille, jotka ovat maksaneet vuoden 2021 jäsenmaksun. Liity mukaan jäseneksi, niin voit nauttia eduista.