event-245018 event-245018

Lasten tapahtumat

A LA MALMI: RÄJÄYTTÄJÄT, NINNI FOREVER BAND


Järjestäjä:Räjäyttäjät
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:min 12 € - max 15

Lähde:Lippu.fi

A LA MALMI: RÄJÄYTTÄJÄT, NINNI FOREVER BAND

A la Malmi: Räjäyttäjät, Ninni Forever Band

Vuonna 2011 Jyväskylässä perustettu Räjäyttäjät on tullut tunnetuksi vauhdikkaista live-esiintymisistään ja suomenkielisestä jytärockistaan, joka tuo mieleen kesäauton hanskalokerosta löytyneet vanhat kakofoniset rokkikasetit, jotka ovat ostettu lettu ja kasetti -pakettitarjouksena huoltoasemalta maantien varrelta. Räjäyttäjät ovat viimeisen puolen vuosikymmenen aikana ihastuttaneet ja aiheuttaneet hämmennystä mihin ikinä ovatkaan päätyneet.

illan avaa vaihtoehtorockin todellinen superkokoonpano Ninni Forever Band. Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Ninni Luhtasaari on muusikko, kuvataiteilija ja hatuntekijä. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Maria ja Marsialaiset, Pintandwefall ja Risto. Ninni Forever Band on soloona julkaissut kaksi studiolevyä: Lätäkössä (Svart, 2016) ja Ninni Forever Band (Äänetön, 2012). Kolmas albumi Uusi Yhtye julkaistiin Jukan Musiikin kautta 13. maaliskuuta 2020. Nyt Ninni Forever Bandissa on kolme uutta jäsentä: Sini Mäenpää rummuissa, Joni Ekman kitarassa sekä Risto Ylihärsilä sähköpianossa. Ninni soittaa bassoa.

A la Malmi on Malmitalon uusi klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa. Tule Malmille pitämään homma aitona! Ravintola Malmitalossa A-oikeudet ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.