event-258399 event-258399

E-tapahtumat

DON JUAN -LIVESTRIIMI


Järjestäjä:Turun Kaupunginteatteri
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:19

Lähde:Lippu.fi

DON JUAN -LIVESTRIIMI

Suosikkikomedia Don Juan livestriiminä

Rakkaus on tehty jaettavaksi. Turun Kaupunginteatterin Don Juan on valmiina sarjahurmaamaan yleisönsä myös etänä! Yleisön rakastama ja kriitikoiden arvostama esitys on pyörinyt täysille katsomoille syksystä 2019 lähtien. Ennen ohjelmistosta poistumista se on mahdollista nähdä vielä kahdesti livestriiminä.

Joukon kärjessä Don Juanina viettelee Eero Aho ja kintereillään Sganarellena hurmaa Hannes Suominen. Parivaljakko on saanut ylenpalttista kiitosta unohtumattomista roolisuorituksistaan. Naurua ja ajatuksia kirvoittavan version Moliéren klassikkonäytelmästä on ohjannut Pasi Lampela. Katsoja huomaa pian, että holtittoman barokkikukon seikkailut ja sanailut tuntuvat yllättävänkin tutulta tämän päivän katsojalle.

★★★★★
Turun kaupunginteatterin loistava Don Juan -klassikkotulkinta saa täydet viisi tähteä Don Juanin tarinasta muodostuu hallittu kokonaisuus, vaikka näyttelijäryhmä on riemukkaalla tavalla aivan pitelemättömissä. - Helsingin Sanomat 7.9.2019

♥♥♥♥♥
Don Juan Ihan mieletön, hulvaton esitys. Eero Aho loistava, Hannes Suominen teki myös hyvää työtä kuten ihan koko tiimi. Eero Ahon ilmehdintä oli mahtavaa. Yleisö sai nauraa ja se jos mikä tekee hyvää.” - katsojapalaute Mikä nostaisikaan kevättunnelmaa paremmin? Ainutkertaiset livestriimaukset 15.4. ja 23.4. klo 19 (ei tallennetta). Varaudu viettelykseen ja osta lippusi!