event-258515 event-258515

Musiikki, Lasten tapahtumat, Muut, E-tapahtumat, Kurssit

Tampere Flute Fest


Järjestäjä:BMusic
Paikka:Online
Osoite:35800 Tampere
Pääsymaksu:min 0 € - max 45

Lähde:Tapahtumainfo

Tampere Flute Fest

Toista kertaa järjestettävä Tampere Flute Fest toivottaa musiikin ja kulttuurin ystävät kaikkialta maailmasta tervetulleeksi viettämään virtuaalista, huiluntäyteistä viikonloppua! Online-festivaali lähetetään upeasta Tampere-talosta 24.-25.4. 2021.

Vuoden 2021 TFF tuo todellisen aistien juhlan suoraan kotiisi. Ohjelmassa on monipuolisia tapahtumia ja huippuluokan kansainvälisiä taiteilijoita eri kulttuurien, musiikin, median ja muotisuunnittelun saralta.

Ohjelmaa löytyy aina tarunhohtoisesta lastenkonsertista, maailmankuulun huilistin Silvia Careddun resitaaliin ja upeaan gaalakonserttiin pohjoismaisin vivahtein.

Festivaali suunniteltiin järjestettävän 3-päiväisenä tapahtumana Tampere-talossa, mutta maailmantilanteesta johtuen, lopputuloksena on 2-päiväinen Online-tapahtuma. Tämä ei kuitenkaan vähennä festivaalin taiteellista painoarvoa, sillä miltei kaikki suunniteltu sisältö voidaan toteuttaa myös tässä muodossa- Young Artist kilpailu, Flute Lovers kilpailu, mestarikurssit, upeita konsertteja ja artisteja.

Lisätietoja: www.tampereflutefest.com

Liput:https://www.semilive.fi/product/gigs-and-concerts/tampere-flute-fest-2021-whole-day-live-stream/