event-246144 event-246144

Näyttelyt, Messut ja markkinat

UPEE SECOND HAND


Järjestäjä:Upee Second Hand
Paikka:Tampere-talo
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:29

Lähde:Lippu.fi

UPEE SECOND HAND

UPEE inspiroi | UPEE ottaa kantaa | UPEITA löytöjä

Tule kirppismyyjäksi UPEE second hand -tapahtumaan Tampereelle 7.11.2020 kierrättämään eteenpäin vaatekaappisi laadukkaat helmet! Pöytäpaikkoja on myynnissä vain rajoitettu määrä.

Huomioithan, että UPEEseen on sopivaa tuoda myyntiin vain laadukkaita aikuisten vaatteita, asusteita ja kenkiä. Laitathan nyppyiset ja huonokuntoiset vaatteet kiertoon jotain muuta kautta.

UPEEn myyntipaikalla ei ole suotavaa myydä:
• Huonokuntoiset ja / tai -laatuiset tuotteet
• Elektroniikka, huonekalut
• Uusien tuotteiden jälleenmyynti
• Lastenvaatteet ja -lelut
• Pelkät käsityöt, astiat tai huonekalut

Luethan vielä tarkemman myyjäohjeistuksen ennen ostopäätöksen tekemistä täältä.

Järjestäjillä on oikeus poistaa vääränlaisia tuotteita myynnistä.

Yksi myyntipaikka on kooltaan noin 150cm x 150cm. Paikka sisältää myyntipöydän 150cm x 50cm ja yhden tuolin. Lisäksi voit vuokrata rekin (+3,90€), jolloin paikka sisältää pöydän lisäksi sekä rekin (111 cm) että henkarit (yht. 10 kpl). Ostaessasi paikan, sinun tulee ilmoittaa vuokraatko rekin, tuotko oman rekin vai pärjäätkö pelkällä pöydällä. Tämä valinta on sitova. Oman rekin maksimikoko on 115 cm x 50 cm.

Voit valita haluamasi kirppispaikan itse ostotilanteessa kartasta. Huomioithan, että tapahtumapaikan luonteesta johtuen kaikki paikat eivät ole keskenään identtisiä.

Pöytäpaikan voi vuokrata myös ystävän kanssa, mutta tällöin tulee huomioida pöydän koon rajallisuus. Jos myytävää on per myyjä yli yhden kestokassin verran, suosittelemme valitsemaan oman pöytäpaikan molemmille myyjille. Mikäli sinulla on paljon myytävää, suosittelemme vuokraamaan kaksi pöytäpaikkaa.

Kirppiksen lisäksi tapahtumassa on toimijoiden myynti- ja esittelypisteitä sekä puheenvuoroja ja workshoppeja kestävän kulutuksen teemojen ympäriltä.

Myyjät saavat tarkemmat ohjeet, pöytäpaikkatiedot ja vinkit lähempänä tapahtumaa henkilökohtaisesti.

Ostamalla pöytäpaikan sitoudut siihen, että tapahtuman järjestäjät voivat lähettää sinulle tapahtumaan liittyviä infoja.

Lisätietoja:
info@upeesecondhand.com
www.tampere-talo.fi/upeehuhtikuu
FB @UPEEsecondhand & @UPEEsecondhand18.4.
IG @upeesecondhand

Tuotanto: UPEE second hand & Tampere-talo