event-258642 event-258642

E-tapahtumat

FLAME JAZZ STREAM: SUSANNA ALEKSANDRA QUARTET


Järjestäjä:Flame Jazz
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:9

Lähde:Lippu.fi

FLAME JAZZ STREAM: SUSANNA ALEKSANDRA QUARTET

Konserttisarja Flame Jazzin toukokuisessa striimikonsertissa vaikutteet perinteisestä jazzista, klassisesta musiikista, popista ja folkista yhdistyvät kiehtovaksi kokonaisuudeksi Susanna Aleksandra Quartetin käsittelyssä.

Susanna Aleksandra – laulu
Joonas Haavisto – piano
Joonas Tuuri – basso
Ville Pynssi – rummut

Susanna Aleksandra on Viron kärkinimiin lukeutuva laulaja, sanoittaja ja säveltäjä, joka viimeistelee maisteriopintojaan Sibelius-Akatemialla Jukkis Uotilan ja Aija Puurtisen johdolla. Karismaattisena esiintyjänä tunnettu Susanna pitää yleisön otteessaan ja tekee jazzista lähestyttävän kaikille kuulijoille. Hän leikittelee sanoilla ja melodioilla liikkuen perinteisen, modernin ja latin jazzin aalloilla. Aktiivisesti omaa musiikkiaan työstävä Susanna julkaisi debyyttialbuminsa Miracles vuonna 2015. Hänen toinen levynsä julkaistiin maaliskuussa 2020 Japanissa nimellä Souls of the Night ja alkuvuodesta 2021 kansainvälisesti Eclipse Musicin kautta nimellä The Siren. Levyllä soittavat Suomeen eturivin muusikot Joonas Haavisto, Joonas Tuuri ja Ville Pynssi, jotka nousevat lavalle myös toukokuun Flame Jazz Stream -illassa.

Konsertissa kuullaan myös Susanna Aleksandran haastattelu, johon yleisö voi osallistua chatin kautta.

Tunnen, että henkilökohtaisessa kehityksessäni kantavana voimana on ollut musiikki. Se on opettanut minulle itsensä hyväksymistä, ystävällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että on ’ihan ok’ ottaa riskejä ja tehdä virheitä.” – Susanna Aleksandra