event-261285 event-261285

E-tapahtumat

JARKKO AHOLA - LIVESTREAM


Järjestäjä:Jarkko Ahola
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:14

Lähde:Lippu.fi

JARKKO AHOLA - LIVESTREAM

JARKKO AHOLALTA ODOTETTU STRIIMIKEIKKA TOUKOKUUSSA

Upeaääninen Jarkko Ahola katkaisee koronarajoitusten saneleman pitkän keikkatauon, kun hänet nähdään striimikeikalla lauantaina 15. toukokuuta. Tampereen Olympiasta lähetettävää konserttia voi katsoa suorana livestriiminä klo 19 alkaen.

- Kevään kiertueen peruunnuttua oli luonnollisesti halu tehdä jotain korvaavaa tilalle. Olen saanut myös paljon viestejä, joissa kerrotaan suuresta ikävästä päästä keikallemme. Suuri ikävä keikalle on ollut myös täällä, joten VIHDOIN tuumasta toimeen: tehdään sitten striimikeikka!, sanoo Jarkko Ahola.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2.Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin.