event-227212 event-227212

Musiikki, Messut ja markkinat

JYTÄKESÄ GO-GO


Järjestäjä:Suvilahti
Paikka:Suvilahti
Osoite:Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

JYTÄKESÄ GO-GO

JYTÄKESÄ GO-GO liput & info

JYTÄKESÄ GO-GO SIIRTYY VUODELLA - TAPAHTUMA JYTISEE ENSI KESÄNÄ KAKSIPÄIVÄISENÄ!

Helsingin Suvilahteen 4.9. suunniteltu Jytäkesä Go-Go festivaali joudutaan siirtämään jo neljännen kerran Aluehallintaviraston asettamien koronarajoitusten takia. Koska tapahtuman alkuperäisestä päivämäärästä on ehtinyt vierähtää jo puolitoista vuotta, ja osa esiintyjistäkin on matkan varrella vaihtunut, päätimme kerralla päivittää koko bileet uuteen uskoon ja bailata ensi vuonna kaikkien pettymysten ja peruutuksien edestä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jytäkesä Go-Go 2022 järjestetään kaksipäiväisenä 26.-27.8.2022. Luvassa on uusia bändejä, isommat bileet sekä entistä enemmän kaikkea oheistoimintaa, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Kaikki tähän asti kiinnitetyt artistit ovat edelleen mukana meiningeissä, ja uusina artisteina mukaan tulevat mm. Saimaa, Litku Klemetti ja Räjäyttäjät. Tapahtuman lopullinen artistikattaus ilmoitetaan syksyn aikana.

HUOM! Nykyiset ennakkoliput käyvät sellaisenaan kahden päivän lippuna ensi vuoden tapahtumaan.
Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 19.10.2021 mennessä. https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen.


Jytäkesä Go Go Helsingin Suvilahdessa: Atomirotta, Saimaa,The Flaming Sideburns, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, Litku Klemetti, Räjäyttäjät, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash, Tuomio & Kone, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Nykyaika, Nyrkkitappelu ja Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki

Pää kii -yhtye ei esiinny tapahtumassa. Jytäkesä Go-Go -festivaali sanoutuu irti kaikenlaisesta väkivallasta, syrjinnästä, misogyniasta ja ahdistelusta. Festivaalin tarkoitus on olla iloinen juhla, jossa kaikki voivat nauttia musiikista ja sen tuomista hyvistä fiiliksistä, vapaasti ja turvallisesti. Jos koet minkäänlaista ahdistelua tai muuta paskaa käytöstä, älä pelkää ilmoittaa siitä järjestyksenvalvojille tai festivaalityöntekijöille. Jos et osaa juhlia muita vieraita kunnioittaen, älä tule paikalle.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suvilahti TBA sekä TMH Productions Oy.  



Kommentoi tapahtumaa (0)