event-227212 event-227212

Musiikki, Messut ja markkinat

JYTÄKESÄ GO-GO


Järjestäjä:Suvilahti
Paikka:Suvilahti
Osoite:Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

JYTÄKESÄ GO-GO

Jytäkesä Go-Go festivaali siirtyy syyskuulta ensi vuoden toukokuuhun

Syyskuun alkuun kaavailtu Jytäkesä Go Go -festivaali siirtyy edelleen epävarman koronatilanteen takia ensi keväälle. Tapahtuman uusi päivämäärä on lauantai 22.5.2021. Tapahtumapaikka ja suunnitelmat pyritään pitämään samoina kuin aikaisemminkin.

Tapahtumapaikka, artistikattaus ja aikaisemmat suunnitelmat pysyvät samoina kuin aikaisemminkin sillä poikkeuksella, että ensi kevään festivaaleilla nähdään myös Tuomio ja Kone, kuten ihan alkuperäisissä suunnitelmissa oli jo tarkoitus.

Jytäkesä Go-Go 2021: Atomirotta, The Flaming Sideburns, Pää Kii, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Kivesveto Go Go, Nykyaika sekä Tuomio ja Kone.

Kaikki vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavaan festaripäivään. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.10. mennessä.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suvilahti TBA sekä TMH Productions Oy.  Portit klo 15. Alue auki klo 02 saakka. 

Päälava on ulkona teltassa, jossa soitto soi klo 22 saakka. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu sisätiloissa Tiivistämössä ja Suvilahti TBA:lla.