event-256785 event-256785

Musiikki

Litku Klemetti (duo)


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.39

Lähde:Tiketti

Litku Klemetti (duo)

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle ajankohdalle 13.3.2021 klo 18:30 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.3.2021 mennessä.

***

Rytmikorjaamon Elossa-klubi tuo eturivin artistit intiimeille erikoiskeikoille!

Rytmikorjaamon tapahtumatoiminta jatkuu maaliskuussa vallitsevien rajoitusten sallimissa puitteissa. Rytmikorjaamoa luotsaava Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry lanseeraa vallitseviin poikkeusoloihin soveltuvan uuden Elossa-klubisarjan, jossa normaalioloissa yli 1000 henkeä vetävän venuen maksimikapasiteettina on kaksikymmentä henkilöä.

 - Varmasti jokainen ymmärtää, ettei 20 hengen yleisöille tehtävien konserttien takana ole ajatus taloudellisesta hyödystä , kertoo Rytmikorjaamon promoottori Marko Kivelä . - Niin yleisön, artistien kuin meidän järjestäjienkin nälkä elävän musiikin parissa koettuja elämyksiä kohtaan on kasvanut valtavaksi. Nyt jos koskaan toteutamme yhdistyksemme tarkoitusta ja teemme sen luonnollisesti noudattaen viranomaisten ohjeistuksia , Kivelä jatkaa.

Elossa-klubit toteutetaan hyvin rajallisella yleisömäärällä Rytmikorjaamon suuressa yli 1000m2 klubisalissa. Nykyisten rajoitusten mahdollistaessa maksimissaan kahdenkymmenen henkilön yleisötapahtumat, keikat toteutetaan useammassa erässä, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan livemusiikista. Huolellisilla ennakkojärjestelyillä, riittävillä turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniatoimilla taataan niin asiakkaille, esiintyjille kuin henkilökunnallekin standardit täyttävä turvallinen ja ainutlaatuinen keikkakokemus.

____________

Litku Klemetti rymisteli Tuntematon numero-yhtyeineen suurempaan tietoisuuteen 2017 julkaistulla Juna Kainuuseen-levyllä. Vuodesta 2015 toiminut Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin hävytön alter ego sekä 5-henkinen yhtye. Emma-palkitun Litkun viides ja viimeisin albumi, Ding ding dong, julkaistiin syksyllä 2019 ja oli myös Emma-ehdokkaana Vuoden rock-kategoriassa. Litku Klemetin juuret ovat undergroundissa ja omaehtoisessa tekemisessä. Tällä hetkellä Litku Klemetti keikkailee, äänittelee ja soittaa kotona pianoa.

Viisi levyä julkaissut rokkitähti Kainuusta uskoo rakkauteen, säpinään ja hyvinä päivinä itseensä. Litku pitää hommat aitona. Litku Klemetti on myös nimi viisihenkiselle bändille, joka tekee mitä huvittaa ja toteuttaa Sanna Klemetin musiikillisia aivoituksia. Keväällä 2021 julkaistaan uusi levy, Tytöt uneksii.

 

 



 

Lippujen varausaika 2 päivää.

 

Kommentoi tapahtumaa (0)