event-191134 event-191134

Näyttelyt

Museokortti-klubi verkossa – Etäopastus Järvenpään taidemuseon näyttelyyn Tyven meri, turkoosi taivas.


Järjestäjä:Järvenpään taidemuseo
Paikka:Järvenpään taidemuseo
Osoite:Järvenpää
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Museokortti-klubi verkossa – Etäopastus Järvenpään taidemuseon näyttelyyn Tyven meri, turkoosi taivas.

Miltä kuulostaisi taideloma museossa? Ota tauko työpäivääsi ja virkistäydy Museokortti-klubilla taidevarttiopastuksilla. Tule mukaan minilomalle Pietariin, Hankoon, Helsinkiin tai Marokon Tangeriin.

Suuren suosion vuoksi taidevarttiopastukset saavat nyt jatkoa Järvenpään taidemuseon näyttelyyn Tyven meri, turkoosi taivas, Venny Soldan-Brofeldt ja Hugo Backmansson.

Paahteinen aurinko, kultaiset hiekkarannat ja välkehtivä meri kaukana siintävine valkeine purjeineen löytyvät nyt kaikki Järvenpään taidemuseosta.

Museokortti-klubille voi varata paikan tapahtuman aikaan voimassa olevalla Museokortilla. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa.

Ilmoittautumiset sähköpostilla taidemuseo@jarvenpaa.fi. Laita viestikenttään: Museokortti-klubi verkossa. Kirjoita viestiin Museokorttisi numero sekä kerro mille taidevarttiopastukselle haluat osallistua. Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse. Kierros järjestetään Teamsin välityksellä. Opastuksen päätteeksi on mahdollisuus keskusteluun oppaan kanssa.

Taidevarttiopastukset 12.5.2021

klo 10.30-11.00 Pietarissa ateljeessa ja seurapiiretssä - TÄYNNÄ

klo 11.30-12.00 Matka Hangon hiekkarannoille - TÄYNNÄ

klo 13.00-13.30 Matkalla Marokon toreilla - TÄYNNÄ

klo 14.00-14-30 Matka Hangon hiekkarannoille.

klo 15.00-15.30 Matkalla Marokon toreilla

klo 16.00-16.30 Päivä Helsingissä


Museokortti on vuosilippusi yli 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan kuin vaikkapa jääkiekon ystäville. Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia museoiden palveluista. Voit ostaa Museokortin museosta tai osoitteesta Museot.fi.