event-251492 event-251492

Musiikki

Osuma Ensemble


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.30,50

Lähde:Tiketti

Osuma Ensemble

Yhdysvaltalainen säveltäjä Steve Reich täyttää 85 vuotta ja hänen merkkiteoksensa Drumming 50 vuotta. Steve Reichiä pidetään yhtenä minimalismin merkittävimmistä pioneereista, ja esimerkiksi The Guardian -lehden mukaan Reich kuuluu siihen harvalukuiseen elävien säveltäjien joukkoon, joka on sävellyksillään muuttanut musiikin historian kulkua. 15 vuotta Suomessa toiminut ammattilyömäsoitinyhtye Osuma Ensemble haluaa yhdessä G Livelabin kanssa huomioida Reichin uraa juhlakonsertin merkeissä. Konsertin ohjelma sisältää juhlitun merkkiteoksen ensimmäisen osan sekä Reichin muuta sävellystuotantoa ja afrikkalaista rummutusta, joka on toiminut Reichin innoittajana.

OSUMA ENSEMBLE
Toni Hietala / Jyri Kurri / Harri Lehtinen / Janne Tuomi
w/ Karla Suvanto, piano / Tuomas Turriago, piano

PROGRAM
Steve Reich: Drumming Part 1
Music for Pieces of Wood: Clapping Music
Piano Phase
Quartet (2 vib. And 2 pno.) Hit Ensemble: African Drumming

Facebook
Instagram
Twitter



G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Kommentoi tapahtumaa (0)