event-253337 event-253337

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Messut ja markkinat

SEASOUND 21


Järjestäjä:Kruunuvuorenselkä
Paikka:Kruunuvuorenselkä
Osoite:
Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

SEASOUND 21


SEASOUND 21 - LIPUT JA INFO

Festarikesän ainutlaatuisin merellinen musiikkitapahtuma SEASOUND juhlitaan 30.-31.7.2021.

Perjantai on tapahtuman virallinen etkopäivä, jolloin saaristoristeilyllä esiintyy indie-rock artisti Elias Gould.

Uudet päivämäärät aiheuttavat muutoksia niin ohjelmassa kuin tapahtumapaikassa, joten luethan tapahtumatiedot huolellisesti.

Lauantaina tapahtuma huipentuu Kruunuvuorenselällä, jossa kelluvan lavan ohjelmaa pääsee seuraamaan joko omasta veneestä tai vesibussista käsin. Luvassa huippuartisteja, merimaisemaa, herkullista ruokaa ja unohtumatonta tunnelmaa. Paatti time, excellent!

Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan euro John Nurmisen säätiön Itämerityöhön.

Lisätiedot lipputyypeistä ja saapumisesta saat osoitteesta www.seasound.fi

Julkaistut esiintyjät:

Pe 30.7.2021 Saaristoristeily klo 18:00-20:00
Elias Gould

La 31.7.2021
Karri Koira, Kasmir, Kuningasidea, SOFA, Tavastian Lauantaidisko DJs

Päiväristeily klo 15:30 - 18:30
Kuningasidea, SOFA

Iltaristeily klo 18:30 - 22:00
Karri Koira & Kasmir



Lippuja on sekä vene-, että henkilökohtaisia.
HUOM. LUE TARKASTI OHJEET LIPUISTA.

Venekohtainen lippu vaihdetaan fyysiseen lippuun tapahtuma-alueen tukiveneellä. Lipun oston ja vaihdon kriteereinä on rekisteröity vesikulkuneuvo, ja täysi-ikäinen kuljettaja. Vesikulkuneuvosta on myös löydyttävä asianmukaiset varusteet, kuten voimassa oleva jauhesammutin, tyhjennyspumppu, sekä pelastusliivit jokaiselle vieraalle. Mikäli ehdot eivät täyty, ei lippua luovuteta ja rahat ostetusta lipusta palautetaan.

Huomioithan että vesiliikennelaissa tulee vahvasti esille vesikulkuneuvon päällikön vastuu. Päällikkö vastaa muun muassa vesikulkuneuvon kulusta, turvallisuudesta sekä varusteista ja niiden käytöstä. Päällikkö vastaa myös siitä, ettei vesikulkuneuvon käytöstä aiheudu vaaraa, haittaa tai häiriötä kenellekään, mukaan lukien ympäristölle.

Lisätietoja www.seasound.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

***

Venekohtaiset liput:

Snadi Botski
Venekohtainen lippu alle 7m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Buli Botski
Venekohtainen lippu yli 7m, mutta max 23,99m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Öky Botski
Kahden päivän venekohtainen lippu stadin ökyimmälle veneelle SEASOUND-tapahtumaan. Kultainen lippu ja samppanjatarjoilu. Veneen pituus max 23,99m. Lippuja myydään vain 1 kpl. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan. Ystävät mukaan ja ökyilemään!

Vesijetti
Vesiskootterikohtainen lippu max 2 hlö. Vaatii oman tai vuokratun vesijetin. Molemmilla henkilöillä on oltava päällään pelastus- tai kelluntaliivit koko tapahtuman ajan.

***

Henkilökohtaiset liput (K-18)

Henkilökohtainen lippu oikeuttaa pääsyn vesibussiin, josta seurataan kelluvan lavan keikkoja. Vesibusseissa on anniskelu.

Saaristoristeily PERJANTAI

Henkilökohtainen lippu tapahtuman virallisen etkopäivän saaristoristeilylle. Risteily lähtee Katajanokan MarinaBay satamasta, jossa SEASOUND tunnelmaan virittäydytään koko perjantai-ilta. Risteilyllä upeissa saaristomaisemissa esiintyjänä on ihastuttava indie-rock artisti Elias Gould.

Lähtö MarinaBay Katajanokka klo 18
Paluu 20

Show & Dine -iltaristeily LAUANTAI
Täydellinen ruoan ja merellisen musiikkielämyksen yhdistävä elämyspaketti. Lipulla pääsy ravintolalaivaan, jossa tarjolla herkullinen saaristolainen noutopöytä. Ensimmäisen tunnin aikana nautit ruoasta ja saaristomaisemista, minkä jälkeen elämys huipentuu SEASOUNDin tapahtuma-alueelle, jossa Karri Koira ja Kasmir esiintyvät kelluvalla lavalla veneiden ja vesibussien ympäröimänä.

Lähtö, MarinaBay Katajanokka klo 18
Paluu klo 22

Juomat eivät kuulu lippupaketin hintaan.

***

Kaikki jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan seuraavasti:

  • Perjantain henkilölippu käy la 31.7. klo 18:30 lähtevään vesibussiin - artisteina Karri Koira & Kasmir.
  • Lauantai henkilölippu käy la 31.7. molempiin vesibussiristeilyihin - artisteina Kuningasidea, SOFA, Karri Koira ja Kasmir. Huomaa, että alus käy välissä satamassa.
  • Kahden päivän henkilöliput käyvät molempiin la 31.7. vesibussiristeilyihin sekä perjantain etkopäivään.
  • Kaikki veneliput käyvät lauantain ohjelmaan.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)