event-253337 event-253337

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Messut ja markkinat

SEASOUND 21


Järjestäjä:Isosaari
Paikka:Isosaari
Osoite:
Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

SEASOUND 21

SEASOUND 21 - LIPUT JA INFO

Festarikesän 2021 käynnistävä merellinen musiikkitapahtuma SEASOUND rantautuu Helsingin Isosaareen 28.-29. toukokuuta. Kaksipäiväisessä tapahtumassa tunnetut kotimaiset artistit nousevat esiintymään kelluvalle 360º -lavalle uimarannan edustalle ja yleisö voi nauttia musiikista joko saaresta tai veneistä käsin.

Isosaari on yli 100 vuotta vanha linnakesaari, joka avautui yleisölle vasta vuonna 2017. Isosaari on yksi Helsingin seudun uloimmista saarista, ja sen nähtävyydet ja luonto ovat ainutlaatuisia. Saari on lähellä kaupunkia, mutta vapaa kaupungin hälinästä.

Tapahtumaan on mahdollista saapua reilun puolen tunnin laivakuljetuksella Kauppatorilta, tai vaihtoehtoisesti omalla veneellä suoraan lavan edustalle kellumaan.

Tapahtuma luodaan yhteistyössä lukuisten merellisten toimijoiden kanssa ja tapahtuman tunnussana on vastuullisuus: jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan euro Itämeren puhtauteen, ja turvallisuus on otettu huomioon järjestelyissä.

Julkaistut esiintyjät:

Pe 28.5.2021
Kasmir, Kauriinmetsästäjät, Elias Gould, Luukas Oja, Tavastian Lauantaidisko DJs

La 29.5.2021
Karri Koira, Teflon Brothers, Kuningasidea, SOFA, Tavastian Lauantaidisko DJsLipputyyppejä on sekä venekohtaisia, että henkilökohtaisia.
HUOM. LUE TARKASTI OHJEET LIPUISTA.


Venekohtainen lippu vaihdetaan fyysiseen lippuun tapahtuma-alueen tukiveneellä. Lipun oston ja vaihdon kriteereinä on rekisteröity vesikulkuneuvo, ja täysi-ikäinen kuljettaja. Vesikulkuneuvosta on myös löydyttävä asianmukaiset varusteet, kuten voimassa oleva jauhesammutin, tyhjennyspumppu, sekä pelastusliivit jokaiselle vieraalle. Mikäli ehdot eivät täyty, ei lippua luovuteta ja rahat ostetusta lipusta palautetaan. 

Huomioithan että vesiliikennelaissa tulee vahvasti esille vesikulkuneuvon päällikön vastuu. Päällikkö vastaa muun muassa vesikulkuneuvon kulusta, turvallisuudesta sekä varusteista ja niiden käytöstä. Päällikkö vastaa myös siitä, ettei vesikulkuneuvon käytöstä aiheudu vaaraa, haittaa tai häiriötä kenellekään, mukaan lukien ympäristölle.

Lisätietoja www.seasound.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

-----------------------------------------------------

Venekohtaiset liput:

Snadi Botski
Venekohtainen lippu alle 7m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Buli Botski
Venekohtainen lippu yli 7m, mutta max 23,99m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Öky Botski
Kahden päivän venekohtainen lippu stadin ökyimmälle veneelle SEASOUND-tapahtumaan. Kultainen lippu ja samppanjatarjoilu. Veneen pituus max 23,99m. Lippuja myydään vain 1 kpl. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan. Ystävät mukaan ja ökyilemään!

----------------------

Henkilökohtaiset liput (K-18)

Henkilökohtainen lippu sisältää laivakuljetukset saareen lipussa mainittuna päivänä / päivinä.

----------------------

Lite bättre -festaripaketti kahdelle (K-18)

Kahden hengen Lite bättre -festaripaketti sisältää Helsinki City Copter -helikopterikuljetuksen saareen kuohuvien kera (pe 28.5.), yhden yön Nolla-mökissä merenrannalla (pe-la) ja kahden päivän liput SEASOUND -tapahtumaan. Paluu mantereelle laivakuljetuksella lauantaina 29.5. Lisäkysymykset info@seasound.fi

----------------------

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.