event-257677 event-257677

Näyttelyt

Tamara Piilola


Järjestäjä:Laukon kartano
Paikka:Laukon kartano
Osoite:Laukontie 32
37370 Vesilahti
Pääsymaksu:15

Lähde:Tapahtumainfo

Tamara Piilola

Tamara Piilolan suuret luontomaalaukset sädehtivät hypnoottisen kirkasta ja vehreää valoa Laukon kartanon historiallisissa interiööreissä. Mielikuvitusmatkojen innoittamissa uusissa teoksissa luonnollisen maailman ihmeellinen runsaus on läsnä niin väreissä kuin muodoissa.

Todellisten maisemien sijasta Tamara Piilola maalaa omia sisäisiä mielenmaisemiaan, joissa koetut ja kuvitellut luontokuvat kohtaavat. Satumaisiin läsnäolon hetkiin ikuistuneet teokset puhuttelevat vahvasti hetkessä elämisen taidosta kiinnostunutta nykyihmistä.Kankaille ikuistuneissa luontomeditaatioissa tekninen ja sommitelmallinen tarkkuus sekoittuu herkkään, eteeriseen ekspressiivisyyteen.

***

Laukon taidekesässä 2021 myös Heikki Marilan, Eeva Peuran, Tapani Kokon, Tiina Torkkelin ja Ville Heimalan näyttelyt. Kuuden hehtaarin kartanomiljöössä ravintola, kahvila, terasseja ja puoti.

Laukon kartano sijaitsee 40 km Tampereen eteläpuolella. Ajoaika Helsingistä, Turusta ja Porista alle 2 tuntia. Aukioloajat ja muut tiedot verkkosivuiltamme: www.laukonkartano.fi.