event-244884 event-244884

Musiikki, Lasten tapahtumat

ANTTI TUISKU - BAILANTAI


Järjestäjä:Antti Tuisku
Paikka:Helsingin Kaivohuone
Osoite:Iso Puistotie 1
00140 Helsinki
Pääsymaksu:13

Lähde:Lippu.fi

ANTTI TUISKU - BAILANTAI

ANTTI TUISKUN OLYMPIASTADIONIN BAILANTAI-KONSERTIT SIIRTYVÄT KESÄKUULLE 2021

Antti Tuisku ja Warner Music Live ovat seuranneet kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla. Artistille ja tiimille tärkeimpiä asioita ovat yleisön, artistien ja työntekijöiden turvallisuus sekä hyvinvointi.

Tapahtuman järjestävänä organisaationa toimiva Warner Music Live ja Antti Tuisku siirtävät vallitsevan tilanteen vuoksi elokuun 21. ja 22. päivälle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit kesäkuulle 2021. Korvaavat päivät ovat 18. ja 19. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

- Olympiastadionilla esiintyminen on suuri unelmani, jota varten olemme tehneet töitä jo yli puoli vuotta. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään. Vaikka Olympiastadionin keikat ovat minulle elämäni suurin asia, ovat ne pieni asia kokonaisuudessa, jossa puhutaan ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta. Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle. Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää. Lupaan että kun Bailantai-viikonloppu vihdoin koittaa, niin se on sellainen mitä ihmisten on todellakin kannattanut odottaa, Antti Tuisku sanoo.

Maailmanluokan show’sta tunnetun Antti Tuiskun kesän 2021 Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa – artisti on luvannut että Olympiastadionilla tullaan jälleen näkemään jotain todella ainutlaatuista.

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki
Uudet konserttipäivät
pe 18.6. ja la 19.6.2021
Liput alk. 49,90€
Ostorajoitus 8 lippua / asiakas

VIRALLISET JATKOT
Kaivohuone, Helsinki
Uudet päivämäärät
pe 18.6. ja la 19.6.2021
Liput alk. 13,50€

Konsertti on sallittu/ikärajaton.
Suositusikäraja permannolle: alle 12 v. vain aikuisen huoltajan seurassa. Alle 3v. aikuisen sylissä istumakatsomossa veloituksetta ok. Suosittelemme huolehtimaan alaikäisten konserttikävijöiden kuulon suojauksesta asianmukaisesti.

Saattajat veloituksetta EU:n avustajakortilla. Pyörätuoli + saattaja -liput saatavilla kaikista myyntikanavista. Muut saattaja-liput saatavilla Lippupisteen myyntipisteistä, R-kioskeilta ja puhelinpalvelusta nro 0600 900 900 (2€/min + pvm/mpm, avoinna ma-la 9-21 ja su 10-18). Turvallisuussyistä pyörätuolilla ei pääse permannolle.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden lipunmyynnin aloituksen jälkeen ilmenevistä pysyvistä tai tilapäisistä rakenteista sekä rakennelmista mahdollisesti johtuviin paikkamuutoksiin.