event-226961 event-226961

Teatteri ja ooppera

NUNNIA JA KONNIA, Paimio


Järjestäjä:Paimion Kesäteatteri
Paikka:Paimion kesäteatteri
Osoite:Sähköyhtiöntie 198
21530 Paimio
Pääsymaksu:29

Lähde:Lippu.fi

NUNNIA JA KONNIA, Paimio

NUNNIA JA KONNIA -musikaali

Kesällä 2021 Paimion kesäteatteri täyttyy hersyvästä huumorista ja upeasta musiikista, kun ilmoille kajahtavat soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet!

Discolaulajan urasta haaveileva rääväsuinen Deloris van Cartier joutuu alamaailman gangstereiden murhan silminnäkijäksi ja suojellakseen Delorista poliisit piilottavat hänet nunnaluostariin. Kaikki ei kuitenkaan mene kuten suojelusuunnitelmassa sovitaan ja kaksi hyvin erilaista maailmaa törmäävät räiskyvästi toisiinsa. Discokuningattaren on mahdotonta sopeutua nunnaluostarin kurinalaiseen elämään, mutta kun Deloris ja nunnat löytävät yhteisen sävelen alkaa sunnuntaiaamun messussa puhaltaa uudet tuulet.

Nunnia ja konnia-musikaali perustuu Whoopi Goldbergin tähdittämään samannimiseen elokuvaan (1992).

Laadukkaasti toteutettu ja mukaansatempaava musiikki, upeat laulajat ja kuusi henkinen livebändi sekä vauhdikkaat tanssinumerot, herkulliset hahmot ja hersyvä huumori jättävät hymyn huulille pitkäksi aikaa. Tätä kesäteatteriesitystä et unohda!

Ensi-ilta 11.6.2021

Alkuperäistekijät:
Alan Menken, Glenn Slater, Cheri ja Bill Steinkellner

Suomentanut:
Heikki Sankari sekä Kristina ja Jussi Vahvaselkä

Tekijät Paimiossa: Ohjaus: Eija-Irmeli Lahti Lauluvalmennus: Silvia Koski Koreografi: Annika Mutila Kapellimestari: Roope Kivimaa

Tämä harrastajateatteri tuotanto esitetään Music Theatre Internationalin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.