event-219778 event-219778

Musiikki, Messut ja markkinat

Punk In Drublic


Järjestäjä:Vanha Suurtori
Paikka:Vanha Suurtori
Osoite:
Turku
Pääsymaksu:alk.69

Lähde:Tiketti

Punk In Drublic

PIENI MÄÄRÄ PALAUTUSLIPPUJA VAPAUTUU MYYNTIIN  PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALILLE  

Koronaviruksen vuoksi vuodella eteenpäin kesään 2021 siirtynyneelle Punk in Drublic -festivaalille on vapautunut myyntiin pieni määrä lippuja. Lipunmyynti käynnistyy uudelleen perjantaina 18. syyskuuta klo 12. Nappaa omasi!

________________________________________

PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIKIERTUE ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Kesään 2021 siirtynyt Punk in Drublic -festivaalikiertue on julkistanut ohjelmistonsa.

Punk in Drublic -festivaalin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään runsaan vuosikymmenen odotuksen päätteeksi Suomeen saapuva NOFX, jonka vuonna 1994 ilmestyneen klassikkoalbumin mukaan Punk in Drublic -kiertue on myös nimetty. Poliittisesti kantaaottavana ja samalla myös humoristisista kappaleistaan tunnettu nelikko on skatepunkin kaikkien aikojen merkittävimpiä nimiä.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Me First and the Gimme Gimmes on punkrockin superkokoonpano, ja yhtyeen riveissä on vuosien aikana vaikuttanut lukemattomia tuttuja kasvoja esimerkiksi NOFX:n, Lagwagonin, Bad Religionin ja Foo Fightersin riveistä. Me First and the Gimme Gimmesin tuotanto on bändin perustamisesta 90-luvun puolivälistä lähtien koostunut rock- ja pop-klassikoiden punk-versioinneista.

Ennen vuonna 2005 käynnistynyttä soolouraansa hardcorepunk-yhtye Million Deadin keulahahmona vaikuttanut Frank Turner on yksi nykypäivän menestyneimpiä folkpunk-muusikoita. Punk in Drublicissa artisti esiintyy The Sleeping Souls -yhtyeensä tukemana.

Ohjelmiston täydentävät melodista skatepunkia soittava Face to Face, ruotsalainen punkrock-bändi The Baboon Show, DIY-hengessä "thrashgrassiksi" nimeämäänsä punkia soittava Daze N' Daze, jonka uusin albumi "Show Me The Blueprints" ilmestyi tänä keväänä Fat Wreck -levymerkin kautta sekä lappeenrantalainen punkbändi Anal Thunder, jolle NOFX on toiminut esikuvana koko yhtyeen uran ajan aina 90-luvun lopulta lähtien.

Punk in Drublic -esiintyjät:

NOFX (US), ME FIRST AND THE GIMME GIMMES (US), FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS (UK), THE BABOON SHOW (SE), FACE TO FACE (US), DAYS N' DAZE (US), ANAL THUNDER

www.punkindrublicfest.com
www.sunbornlive.fi

www.fullsteam.fi

***

PUNK IN DRUBLIC -Liput & info

Punk in Drublic siirtyy ensi vuoteen, ja tapahtuma järjestetään Turun Vanhalla suurtorilla torstaina 10.6.2021.

Jo ostetut liput ovat voimassa sellaisinaan, eli niitä ei tarvitse vaihtaa tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. 

Mikäli et ole varma osallistumisestasi kesän 2021 Punk in Drubliciin ja haluat palauttaa lippusi, on se tietenkin myös mahdollista. Voit palauttaa lippusi 30.6.2020 mennessä täällä: www.tiketti.fi/palautalippujaEI varausmahdollisuutta, ainoastaan suoria ostoja!

Aikataulut
Portit avataan Klo 16:00. Liput luetaan pääportilla ja lipulla pääsee vain kertaalleen alueelle sisään. Tarkempi soittoaikataulu julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen tapahtuma-alueelle
Tapahtuma-alue sijaitsee Turun keskustan ytimessä, joten suosittelemme saapumaan alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Turvallisuus
Porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä ottaa tapahtuma-alueelle. Tarkemmat turvallisuusohjeet sallituista ja kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Esteettömyys
Tapahtuma-alue on pääosin esteetön. Pääportin lähistöllä kulkeminen on haastavaa mukulakivetyksen takia. Tapahtumassa on erillinen esteetön sisäänkäynti. Alueelta löytyy invakoroke ja inva-WC.
Pyörätuolipaikkoja saatavilla erittäin rajatusti, lisätiedot pyörätuolipaikoista:
hei@tiketti.fi tai 010 843 1611 (avoinna ma-pe 10-15).

Kyseessä on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Mikäli kohtaat festivaalialueella ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai epäilyttävää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle.