event-216353 event-216353

Musiikki, Messut ja markkinat

Rockfest 2022


Järjestäjä:Hyvinkään lentokenttä
Paikka:Hyvinkään lentokenttä
Osoite:Lentokentäntie 50
05820 Hyvinkää
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Rockfest 2022


ROCKFEST 2022 - LIPUT & INFO

Suomen suurin rock-festivaali Rockfest palaa Hyvinkäälle 2.-4.6.2022.
Mittavissa puitteissa Hyvinkään lentokentällä järjestettävää rockin suurjuhlaa vietetään niin kansainvälisten kuin kotimaisten kärkinimien kapellimestaroimana.

Ohjelmaan on kiinnitetty muun muassa brittilegenda Iron Maiden, saksalainen hard rock -mammutti Scorpions, jenkkiyhtye Megadeth, skottikolmikko Biffy Clyro, elektronista rockia tarjoileva Bring Me The Horizon, yksi modernin metallin isoimmista nimistä Heaven Shall Burn ja Behemoth-solistin tuore yhtye Me And That Band, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Kotimaisista alan tekijöistä Rockfestissä esiintyvät muun muassa Nightwish, Lost Society ja Amorphis.

TORSTAI 2.6.

Nightwish, Bring Me The Horizon, Black Label Society, Fever 333, Blind Channel, Lost Society, Raven Age, Trouble, Wargasm, Cypher16, Battledragon

PERJANTAI 3.6.

Scorpions, Megadeth, Heaven Shall Burn, British Steel, Mokoma, Bokassa, Moon Shot, Ursus Factory, Lähiöbotox, Sarparanta, Silver Bullet

LAUANTAI 4.6.

Iron Maiden, Biffy Clyro, The Hives, Amorphis, Kvelertak, Me And That Man, Cleopatrick, Huora, Nyrkkitappelu, Stoned Statues

Ohjelma täydentyy vielä kevään aikana.

Facebook | Instagram @therockfest



Festivaali on K-18, ei poikkeuksia.
Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta näkymä päälavalle. Omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat, rouhean VIP-menun (yksi ruokailu per päivä), omaa oheisohjelmaa VIP-asiakkaille ja VIP-passin ja rannekkeen.

PREMIUM-LIPPU SISÄLTÄÄ:
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä Premium-alueelle, josta näkymä päälavalle. Omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat, omaa oheisohjelmaa Premium-asiakkaille sekä passin ja rannekkeen.

MAJOITUS - ROCKFESTIN LEIRINTÄALUE

Rockfestin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä.
Jokaiselle majoitustuotteelle on oma lippu, jonka lisäksi jokaisella leirintäasiakkaalle tulee erikseen ostattava leirintäranneke, että festivaaliranneke, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.
Lisätietoa leirintäalueesta: www.rockfest.fi

LEIRINTÄLIPPU
Leirintälippu sisältää sisäänpääsyn leirintäalueelle.

Jokaisella leirintäasiakkaalla tulee olla oma leirintäranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.
Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

ROCKTELTTA-MAJOITUS
Rockteltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 6 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä.
Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

ROCKBOX-MAJOITUS
Rockbox-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m.
Rockbox-majoitus sisältää sängyt ja patjat 2 hengelle, pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Rockbox on lukittavissa. Hinta sisältää lisäksi yhden autopaikan parkkialueelta.
ROCKBOXIIN on mahdollista ostaa Peitto, tyyny sekä liinavaatteet lisätuotteena, ROCKBOXIN oston yhteydessä. Lisäpalveluita ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin toimitamme lisätuottet.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Rockfestin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

KARAVAANILIPPU
Karavaanilipulla voi tuoda Rockfestin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms).
Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin.

MATKAAJALIPPU
Matkaajalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa matkaajakorttiin.

PARKKIPAIKAT

AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA
Autopaikkalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, parkkipaikat on erikseen. Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

AUTOPAIKKA PARKKIPAIKALLA
Parkkipaikka-lipulla voi pysäköidä auton Rockfestin parkkipaikalle. Alue sijaitsee festivaalialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su. 1 päivän parkkilipulla aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

ROCKFEST KOULUMAJOITUS (Sveitsin lukio)
Teerimäenkatu 2-4, 05900 Hyvinkää

Sveitsin lukioon myynnissä vain kolmen päivän majoituspaikkoja, ajalle to 2.6. klo 12.00 – su 5.6.2022 klo 12.00.Sveitsin Lukion koulumajoitustilat sijaitsevat noin 5 kilometrin päässä festarialueesta. Koulumajoituksen ja festarialueen välille on tulossa myöhemmin myyntiin bussiyhteys, ja juna-asemalta on kuljetus majoitukseen torstaina 2.6. sekä paluukyyditys sunnuntaina 5.6.2022. Suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla. Koulumajoituksessa on suihkut, wc’t ja kahvilapalvelut, omat patjat/makuupussit tms. mukaan. Majoituksen vieressä palvelee Sveitsin Uimala, jonka palvelut ovat käytettävissä majoittujille edulliseen hintaan. Lisätietoa uimalan palveluista ja hinnoista tulossa myöhemmin
Koulumajoituksen hintaan sisältyy parkkipaikka, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä majoituspaikasta. Parkkipaikalle auton jättö omalla vastuulla, ei vartiointia.

____________

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 Rockfestiin sellaisenaan!
Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi Rockfest-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Rockfestiin.

Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa 2022 Rockfestissä vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle Rockfestiin 2022 perjantaina 3.6.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)