event-205409 event-205409

Musiikki, Messut ja markkinat

Kuopiorock 2021


Järjestäjä:Väinölänniemi
Paikka:Väinölänniemi
Osoite:
70100 Kuopio
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Kuopiorock 2021

KUOPIOROCK 2021 - LIPUT & INFO

Savon suurin rokkijuhla ja nykyisin myös Suomen helteisimmäksi festivaaliksi tituleerattu Kuopiorock juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2021.



ESIINTYJÄT

To 29.7.2021
Within Temptation, Amorphis, Stam1na, Sonata Arctica, Battle Beast, Turmion Kätilöt, Tumppi Varonen & Problems, As I May, Softcore Suicide, Battledragon sekä Kuopio Rock Academyn bändit Bojos ja Boyar

Pe 30.7.2021
Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Kaija Koo, Anssi Kela, Vesala, Klamydia, Andy McCoy,
Juustopäät, Rosy Dream, Plastic Tears
sekä Kuopio Rock Academyn bändit Huuma, Anorexy ja Woundstripe

La 31.7.2021
Nightwish, Amaranthe, Beast In Black, Lost Society, Lähiöbotox, Blind Channel, Herra Ylppö, Waltari, Project Silence, Marras, Granite Heart sekä Kuopio Rock Academyn bändit Licuation ja Feet Off The Ground

 

Kuopiorock 2021
Facebook | Instagram @kuopiorock

 



Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn LähiTapiola VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä sekä alkumalja/päivä
- VIP-alueen räätälöity ohjelmisto
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE
Kuopiorockilla on oma leirintäalue Kuopionlahden kentällä. Leirintäalue on tarkoitettu vain festivaaliasiakkaille, ja siellä majoittuvalla tulee olla festivaalilipun lisäksi myös erillinen leirintäranneke.
Leirinnässä voi majoittua esimerkiksi autossa, karavaaniautossa, matkailubussissa tai teltassa. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa  wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto.

Kaikilla karavaani- ja teltta-alueella majoittuvilla on oltava voimassaoleva kahden tai kolmen päivän festivaalilippu/ranneke. Kolmen päivän festivaalilipulla voi majoittua torstaista lähtien ja pe-la lipulla perjantaista klo 12 lähtien. Yhden päivän lipulla ei voi majoittua leirintäalueella.

Majoitus & leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaaliliput ja haluat juhlia vuoden 2021 Kuopiorockissa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2020 festivaaliliput käyvät sellaisenaan Kuopiorock 2021 - tapahtumaan, sille päivälle jolle lippu on ostettu. Lipunpalautus on päättynyt 31.7.2020.

 __

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Kommentoi tapahtumaa (0)