event-221709 event-221709

Lasten tapahtumat

ROCK IN THE CITY, Kerava


Järjestäjä:Rock In The City
Paikka:Keravan Keskuskenttä
Osoite:Kalevanraitti 3
04200 Kerava
Pääsymaksu:44

Lähde:Lippu.fi

ROCK IN THE CITY, Kerava

Keravan Rock In The City -festivaali julkistaa ohjelmistonsa!

Keskustan koulun kentällä 30.-31. heinäkuuta järjestettävä festivaali tuo Keravalle monipuolisen ja tasokkaan artistikattauksen. Rock-musiikkiin keskittyvän festivaalin tähtinä nähdään mm. Amorphis, Eppu Normaali, Michael Monroe, Mokoma ja Uriah Heep (UK).

Aikuisille suunnattu kaksipäiväinen Rock In The City festivaali marssittaa Keravalle kaikkiaan kaksitoista rockyhtyettä. Perjantaina 30. heinäkuuta alkavalla festivaalilla nähdään modernin melodisen rockin sanansaattaja Brother Firetribe, industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt, legendaaristen Hanoi Rocks -muusikoiden Michael Monroen ja Sami Yaffan sekä mm. HIM-kitaristina tutuksi tulleen Mikko ’Linde’ Lindströmin muodostama trio, Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Mokoma, 25-vuotisjuhliaan viettävä Sonata Arctica ja suomirockin kulmakivi Eppu Normaali. Lauantaina festivaalin lavalle nousevat suomirockin arvostetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva CMX, vaasalainen punklegenda Klamydia, rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä yleisön kerta toisensa jälkeen hurmaava Peer Günt, uuden albumin keväällä julkaissut Kotiteollisuus, mm. Easy Livin ja Lady in Black -hiteistään tunnettu brittiläinen roclegenda Uriah Heep ja juuri 30-vuotisjuhliaan viettänyt metallisuuruus Amorphis.

Livemusiikin lisäksi Rock In The City panostaa myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan. Festivaali järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeita noudattaen. Täysi-ikäisille suunnatun festivaalin lipunmyynti on käynnissä. Kesällä 2019 lanseerattu ja silloin yli 50 000 kävijää kerännyt Rock In The City -festivaalikiertue järjestetään kesällä 2021 Keravan lisäksi myös Joensuussa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Porissa. Alun perin festivaali oli suunniteltu kaikkiaan yhteentoista suomalaiskaupunkiin, mutta koronaviruspandemiaan liittyvien rajoitusten ja epävarmuuksien takia alkukesän festivaaliviikonloput jouduttiin perumaan.

ROCK IN THE CITY KERAVA 30.-31.7.2021
Keravan Keskustan koulun kenttä

Ohjelma:
PE: Eppu Normaali, Sonata Arctica, Mokoma, Michael Monroe, Sami Yaffa ja Linde Lindström, Turmion Kätilöt, Brother Firetribe
LA: Amorphis, Uriah Heep (UK), Kotiteollisuus, Peer Günt, Klamydia, CMX

www.rockinthecity.fi

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Prioritylippu sisältää passin ja Rock In The City -kaulanauhan, joilla pääsee omalle Priority-alueelle. Priorityalueella on oma teltta, baari ja saniteettitilat. Alueelta on näköyhteys lavalle. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista naposteltavaa.
Huom! Lippu ei sisällä omia istumapaikkoja eikä ruokailua.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

**

Kesän 2020 festivaali jouduttiin perumaan. Festivaalille jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleille. Lisäksi asiakkaat saavat kiitokseksi tuestaan superyllätyslahjan.

Liput voi myös 31.5.2020 mennessä vaihtaa johonkin toiseen RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan tai RH Entertainmentin lahjakorttiin, jolla voi myöhemmin ostaa liput haluamaansa RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan. Listaus tapahtumista löytyy www.lippu.fi/rh-lahjakorttivaihto. Ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alkava min. + pvm); tarvitsemme yhteystietosi sekä lippujen viivakoodinumerot tai muun yksilöivän tiedon kuten tilausnumeron.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus

Kommentoi tapahtumaa (0)