event-221717 event-221717

Lasten tapahtumat

ROCK IN THE CITY, Lappeenranta


Järjestäjä:Rock In The City
Paikka:Kansalaistori (Kaupungintalon edusta)
Osoite:Villimiehenkatu 1
53100 Lappeenranta
Pääsymaksu:119

Lähde:Lippu.fi

ROCK IN THE CITY, Lappeenranta

Lappeenrannan Rock In The City -festivaali julkistaa ohjelmistonsa!

Lappeenrannan Kansalaistorilla 23.-24. heinäkuuta järjestettävä festivaali tuo Lappeenrantaan monipuolisen ja tasokkaan artistikattauksen. Rock-musiikkiin keskittyvän festivaalin tähtinä nähdään mm. Amorphis, Apocalyptica, Michael Monroe, Mokoma ja Stam1na.

Aikuisille suunnattu kaksipäiväinen Rock In The City festivaali marssittaa Kansalaistorille kaikkiaan kaksitoista rockyhtyettä. Perjantaina 23. heinäkuuta alkavalla festivaalilla nähdään lemiläinen metallisuuruus Stam1na, 25-vuotisjuhliaan viettävä Sonata Arctica, Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Mokoma, vaasalainen punklegenda Klamydia, rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä yleisön kerta toisensa jälkeen hurmaava Peer Günt ja industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt. Lauantaina festivaalin lavalle nousevat juuri 30-vuotisjuhliaan viettänyt metallisuuruus Amorphis, ympäri maailmaa ahkerasti kiertävä Battle Beast, lähes poikkeuksetta loppuunmyydyille katsomoille esiintyvä Apocalyptica, modernin melodisen rockin sanansaattaja Brother Firetribe, legendaaristen Hanoi Rocks -muusikoiden Michael Monroen ja Sami Yaffan sekä mm. HIM-kitaristina tutuksi tulleen Mikko ’Linde’ Lindströmin muodostama trio ja uuden albumin keväällä julkaissut Kotiteollisuus.

Livemusiikin lisäksi Rock In The City panostaa myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan. Festivaali järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeita noudattaen. Täysi-ikäisille suunnatun festivaalin lipunmyynti on käynnissä. Kesällä 2019 lanseerattu ja silloin yli 50 000 kävijää kerännyt Rock In The City -festivaalikiertue järjestetään kesällä 2021 Lappeenrannan lisäksi myös Keravalla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Porissa. Alun perin festivaali oli suunniteltu kaikkiaan yhteentoista suomalaiskaupunkiin, mutta koronaviruspandemiaan liittyvien rajoitusten ja epävarmuuksien takia alkukesän festivaaliviikonloput jouduttiin perumaan.

ROCK IN THE CITY LAPPEENRANTA 23.-24.7.2021
Kansalaistori

Ohjelma:
PE: Stam1na, Sonata Arctica, Mokoma, Klamydia, Peer Günt, Turmion Kätilöt
LA: Amorphis, Battle Beast, Apocalyptica, Brother Firetribe, Michael Monroe, Sami Yaffa ja Linde Lindström, Kotiteollisuus


www.rockinthecity.fi

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Prioritylippu sisältää passin ja Rock In The City -kaulanauhan, joilla pääsee omalle Priority-alueelle. Priorityalueella on oma teltta, baari ja saniteettitilat. Alueelta on näköyhteys lavalle. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista naposteltavaa.
Huom! Lippu ei sisällä omia istumapaikkoja eikä ruokailua.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

***

Festivaali jouduttiin perumaan kesältä 2020. Festivaalille jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleille. Lisäksi asiakkaat saavat kiitokseksi tuestaan superyllätyslahjan.

Liput voi myös 31.5.2020 mennessä vaihtaa johonkin toiseen RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan tai RH Entertainmentin lahjakorttiin, jolla voi myöhemmin ostaa liput haluamaansa RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan. Listaus tapahtumista löytyy www.lippu.fi/rh-lahjakorttivaihto. Ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alkava min. + pvm); tarvitsemme yhteystietosi sekä lippujen viivakoodinumerot tai muun yksilöivän tiedon kuten tilausnumeron.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.

Kommentoi tapahtumaa (0)