event-205071 event-205071

Musiikki

TIKKURILA FESTIVAALI


Järjestäjä:Tikkurila Festivaali
Paikka:Hiekkaharjun Urheilupuisto
Osoite:Urheilutie 15
01370 Vantaa
Pääsymaksu:139

Lähde:Lippu.fi

TIKKURILA FESTIVAALI

Tiksin taikaa jälleen 22.-24.7.2021.
Tikkurila Festivaali juhlitaan Vantaan Tikkurilassa parhaiden kotimaisten ykkösnimien tahdissa. Mukana heinäkuussa Tehosekoitin, Kaija Koo sekä Vesala. Lisää artistijulkaisuja on luvassa syksyllä.

Tapahtuman kolmen päivän festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Lisää lipputyyppejä avataan myyntiin syksyllä.
Tikkurila Festivaali 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Tiksiin sellaisenaan. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Tikkurila Festivaali -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Tiksiin. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.

Ikäraja: -S-
Alle 15-vuotiaiden suositellaan saapuvan tapahtumaan huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Anniskelualueet ja VIP-alue K-18.

tikkurilafestivaali.fi/
www.facebook.com/tikkurilafestivaali/
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

SILVER VIP (K-18)
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen (35 €), yöruoan (10 €) sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18)
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy uutuutena VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon
nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.