event-259011 event-259011

E-tapahtumat

TOHTORI ZEIFFAL, TOHTORI ZEIGAL JA VIRTAHEPO, JOTA EI KOSKAAN SAATU KIINNI


Järjestäjä:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:6

Lähde:Lippu.fi

TOHTORI ZEIFFAL, TOHTORI ZEIGAL JA VIRTAHEPO, JOTA EI KOSKAAN SAATU KIINNI

Hulvaton komedia on suomalainen versio palkitusta ja Englannissa suurta suosiota saaneesta esityksestä Dr Zeiffal, Dr Zeigaland the Hippo That Can Never Be Caught. Kyseessä on koko perheen komedia, jossa kaksi hupaisaa virtahepotutkijaa esittelevät tutkimuskohdettaan yleisölle. Luento saa kuitenkin yllättäviä käänteitä, kun paikalle porhaltaa aito ja elävä virtahepo.

Esityksen rooleissa esiintyvät lastenteatterin ammattilaiset: teatteriohjaaja-klovni Taina Mäki-Iso ja oopperalaulaja-klovniJouni Bäckström. Esityksen on ohjannut lontoolaisen The Mouths of Lions - teatterin taiteellinen johtaja Georgia Murphy, joka ohjasi myös näytelmän kantaesityksen Englannissa. Tekijöitä yhdistävät lastenteatterin lisäksi opinnot maineikkaassa komediakoulussa Ecole Philippe Gaulierissa Ranskassa.

Ensiesitys oli 15.9.2018 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Esitys on nähty myös mm. Punainen helmi- ja Hurraa! -festivaaleilla sekä Oulussa lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla.

HS ***** ”Hilpeä hiponmetsästys riemastuttaa” -Jussi Tossavainen

”Vauhdikas esitys sai yleisön villiintymään. Hip hip hurraa! Hippoa tuli heti ikävä.” - Kaleva / Eeva Kauppinen

Tallennettu Musiikkiteatteri Kapsäkissä 8.4.2021. Ostettavissa 15.4.-15.7.2021 välisen ajan. Katseluoikeus 10 pv ostohetkestä.