event-258523 event-258523

Musiikki, Messut ja markkinat

VISIO Festival 2021


Järjestäjä:Suvilahti
Paikka:Suvilahti
Osoite:Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

VISIO Festival 2021

Poiketen aiemmin ilmoitetusta, VISIO Festivalin lippuvaraukset pysyvät voimassa toistaiseksi.

Varaukset ovat voimassa kunnes saamme tarkempia tietoja mahdollisuuksista järjestää tapahtumia turvallisesti tänä kesänä.

Odotamme tällä hetkellä lisätietoja heinäkuun tapahtuman suhteen, ja olemme varanneet varapäivät loppukesälle, mikäli festivaalin järjestäminen heinäkuussa ei olisi mahdollista.

Informoimme lipun varanneita heti, kun meillä on varmaa tietoa tapahtuman toteutumisesta.

Terveisin, VISIO Festival

***

Festivaalin aikana kolmella lavalla nähdään kuusi VISIO-työryhmän valitsemaa kuraattoria. Kuraattoreilla on täysi luova vapaus: lavan artistivalintoihin, esiintymisjärjestykseen tai aikatauluun ei VISIO puutu millään tavalla. Tämä tarkoittaa, että myös musiikillinen tyyli, genre ja tapahtumasisältö ovat kuratoivan artistin päätösvallassa. Luotamme siihen, että kuraattoreilla on tuore, autenttinen näkemys artistivalinnoissa.

Haluamme aktiivisesti vähentää kaupallista näkökulmaa, ja luovuttamalla päätösvallan eteenpäin koemme tarjoavamme varmimmin ajankohtaista musiikkikokemusta sen sijaan että kiintopisteenä olisi korkea lipunmyynti. Haluamme siirtää valinnan heille, jotka ovat omistaneet elämänsä musiikille, eli tuottajille ja muusikoille. Kuraattorit ja ohjelmisto tullaan julkaisemaan myöhemmin.

VISIO toteuttaa toistamiseen myös anniskelun "non-profit" -periaatteella ja tarjoaa festivaaliyleisölle edullisen tavan nauttia virvokkeita. VISIO on budjetoinut anniskelutuotannon nollatulokseen ja tarjoaa juomat kaupallisia toimijoita halvemmalla. Tapahtuma pyrkii pitämään hiilijalanjälkensä neutraalina, joten ruokakojujen tarjonta on vegaanista, jeikä tapahtuma sisällä lainkaan kertakäyttöisiä muoveja.

Facebook | InstagramLiput vaihdetaan rannekkeeseen.