event-260412 event-260412

Teatteri ja ooppera, Tanssi

Huoneiden kirja


Järjestäjä:Ursininkatu 6
Paikka:Ursininkatu 6
Osoite:Käynti parkkipaikan kautta
Turku
Pääsymaksu:alk.45

Lähde:Tiketti

Huoneiden kirja

Astu sisään Huoneiden kirjaan 13.–29.8.2021

Satapäinen taiteilijajoukko muuttaa Huoneiden kirja -suurteoksellaan koko tyhjillään olevan rakennuksen pihapiireineen monitaiteiseksi ja -aistiseksi elämykseksi. Teos tulvii runoutta, teatteria, nukketeatteria, tanssia, musiikkia ja visuaalisia taiteita. Immersiiviseen eli upottavaan, monitaiteiseen ja -aistiseen esitykseen astutaan sisään.

Huoneiden kirja pohjaa Saila Susiluodon samannimiseen runoteokseen. Tuulenpuhkoma talo pitää sisällään 64 huonetta – yhtä monta kuin merkkejä taulukossa. Teos tarjoaa keskellä kaupungin vilinää sukelluksen oikeasta maailmasta fiktiiviseen, mutta yhtä todelliseen, tutkimaan tuntematonta ja ennenkokematonta.

Kuten kirjan tyttö, kysyy esitykseen tulija Huoneiden kirjalta omaan elämään kytkeytyvän kysymyksen ja kolikkoa heittämällä “määrää” itselleen huoneen, joka vastaa kysymykseen omalla tavallaan. Jokainen huone on oma maailmansa, jotka kulkijan reitti nivoo yhteen. Teos kutsuu katsojaa paitsi seuraamaan reittiä myös poikkeamaan siltä! Samaan taloon ei kukaan astu kahdesti. Edessä on löytöretki ja seikkailu.

”Eikö se joka on saanut suoran vastauksen tahdokin salaisuutta joka kestää läpi elämän?”Huoneiden kirja

www.tehdasteatteri.fi
facebook.com/TEHDASteatteriKunakin esityspäivänä teos on auki klo 17:30–22:00.

Yleisö otetaan  sisään porrastetusti. Lippua ostaessasi valitset oman lähtöaikasi. Lippusi käy vain valittuun lähtöön. Tule 20 minuuttia ennen matkasi alkua. Ole hyvissä ajoin, myöhässä tulleita emme voi ottaa mukaan.

Lue etukäteen tarkemmat ohjeet lipustasi löytyvän linkin kautta.

Alennuksiin oikeuttavat dokumentit näytettävä ovella.