event-260901 event-260901

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Tanssi, Messut ja markkinat

Le petit Festival Hanko 2021


Järjestäjä:Hangon kaupungintalo
Paikka:Hangon kaupungintalo
Osoite:Vuorikatu 1
10900 Hanko
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Le petit Festival Hanko 2021

Ainutlaatuisen Le Petit Festival -taideviikonlopun seitsemäs vuosi Hangossa 20.-22.8.2021.

Vuosittain elokuussa Hangossa järjestettävä pieni suuri monitaidefetivaali Le Petit Festival tarjoaa jälleen vahvoja taide-elämyksiä kaikenikäisille. Luvassa on konsertteja, nykytanssia, teatteria, kuvataidetta, performanssia, Ite - taidetta, lastenteatteria, elokuvaa, videotaidetta, taiteen työpajoja, luentoja ja katutaidetta. Ohjelmistossa yhdistyy niin perinteinen- ja nykytaide kuin kansantaide. Tapahtumnan päänäyttämönä toimii Hangon Kaupungintalo ja lisäksi teoksia nähdään kaupungin kaduilla, puistoissa ja rannoilla. Osa esityksistä on katsojia osallistavia ja tarjolla on myös maksuttomia tapahtumia. Koko ohjelmisto julkaistaan kesän aikana.

Yleisön ja esiintyjien terveys on meille ensisijainen asia. Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita ja tapahtuma tullaan järjestämään turvallisuusohjeita vastuullisesti noudattaen. Tapahtumaan avataan keväällä myyntiin rajallinen määrä paikkoja. Pieni on kaunista!

Elävä taide on on kohtaamista, yhdessä jakamista ja antaa mahdollisuuden ymmärtää toisiamme paremmin. Jatkakaamme taistelua, eläköön elävä taide!

www.lepetitfestival.com

Facebook