event-263338 event-263338

E-tapahtumat

Lasse Heikkilä 60 vuotta -juhlakonsertti


Järjestäjä:TikettiStream
Paikka:TikettiStream
Osoite:
Pääsymaksu:alk.25

Lähde:Tiketti

Lasse Heikkilä 60 vuotta -juhlakonsertti

Striimi on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 26.9.2021 ostetut liput käyvät uuteen striimiin sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.10.2021 mennssä.

***

Säveltäjä Lasse Heikkilän 60-vuotisjuhlakonsertti TikettiStreamissa

Laulu tähtien takaa live stream

Juhlatribuutti tarjoaa historiallisen läpileikkauksen ja monipuolisen kattauksen yhden suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimman säveltäjän tuotannosta. Luojaa, luontoa ja isänmaata rakastava Heikkilä on neljän vuosikymmenen ajan kirjoittanut satoja lauluja, joista lukuisat ovat menestyneet myös maailmalla. Suomalaisista säveltäjistä hänen laulujaan on kautta aikojen eniten käännetty muille kielille.

Lasse Heikkilä kommentoi tulevaa konserttia:

"Ystävien ja kollegojen into järjestää juhlakonsertti on liikuttavaa. Olisi hienoa, jos tulet mukaan livenä tai striimin välityksellä."

Heikkilän rakastettuja lauluja tulkitsevat Saila, Pentti Hietanen, Jaana Pöllänen ja Päivi Ristimäki. Illan aikana kuullaan myös Jippii-kuoroa, Harjun Kamarikuoroa sekä Musiikkiteatteri ja tanssiryhmä Valkiaa. Lavalle nousevat myös Gospel Power ja nostalginen Sons de la vie. Juhlan juontaa Leevi Ahopelto. Illan musiikista vastaa orkesteri Lehari Kaustelin johdolla.

Konsertin tuottavat Tampere-talo ja Ohjelmatoimisto Kristalli.Konsertin kesto noin 2 h 30 min.

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tallennetta osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Live stream sunnuntaina 20.3.2022 klo 17:00 alkaen. Talllenne on katsottavissa 27.3.2022 klo 23:59 saakka.
Lipunmyynti päättyy 27.3.2022 klo 21:00.

HUOM! Lippu oikeuttaa live streamin ja sen tallenteen katsomíseen. Lipulla ei pääsyä paikan päälle Tampere-talolle.